HiQ

Lead Developer

Etsimme kokenutta Lead Developeria modernien digitaalisten ratkaisujen pariin.

Lead Developer

Etsimme kokenutta Lead Developeria modernien digitaalisten ratkaisujen pariin. Asiakasprojekteja meillä on laajalla skaalalla ja toimeksiannot vaihtelevat sekä sisällöltään, kestoltaan että toimialaltaan. Pääosin asiakkaina on kuitenkin keskisuuria ja suuria suomalaisia yrityksiä, joille teemme moderneja digitaalisia ratkaisuja.

Arvostamme kokemusta etenkin seuraavista teknologioista:

  • Modernit JavaScript -kehykset kuten Node.js ja React

  • Pilvipalvelut: AWS, Azure tai GCP

  • Backend: Java, C# tai Python

  • CMS: Contentful tai WordPress

  • CI/CD: mm. Gitlab, Jenkins, Docker, Kubernetes, Ansible, Terraform

  • REST API tai GraphQL

  • Relaatiotietokannat tai NoSQL tietokannat

Arvostamme aikaisempaa kokemusta myynnin tuesta sekä projektitoimitusten onnistuneista läpivienneistä. Ratkaisukeskeisyys on tärkeää, työskentelet luontevasti loppuasiakkaan, projektijohdon sekä teknisten asiantuntijoiden välissä, etkä pelkää kääriä hihoja ja olla mukana toteutustyössä. Tykkäät myös tiimityöskentelystä ja jakaa osaamistasi muiden tiimiläisten kesken sekä määrittää arkkitehtuurillisia suuntaviivoja.

Työntekijälle tarjoamme innostavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkan, erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen, kasan henkilöstöetuja sekä tietenkin mielenkiintoisia työtehtäviä.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet sopivasi rooliin ja haluat osaksi HiQ-perhettä, lähetä hakemuksesi meille! Voit hakea myös lähettämällä suoraan sähköpostia Tiina Laaksoselle (tiina.laaksonen@hiq.fi) Emme tarvitse viimeisen päälle viilattua CV:tä, riittää kun kerrot lyhyesti työkokemuksestasi, käyttämistäsi teknologioista ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut.

Contact

Contact for more information

Tiina Laaksonen
HR & Recruitmenttiina.laaksonen@hiq.fi+358 50 431 06 82