HiQ

Kiireinen golfkausi pyörii tukipalvelulla

HiQ tuo pelivoimaa eBirdie-ekosysteemin kehittämiseen ja ylläpitämiseen.

HiQ:n SLA-pohjainen tukipalvelu tarjoaa Golfliitolle eBirdie-palvelujen huolettoman ylläpidon, pienkehityksen sekä mahdollisuuden keskittyä tärkeämpiin asioihin kuten palvelun ja kumppaniyhteistyön kehittämiseen. Lisäksi kuukausittain sovittu kiinteä tukikaista helpottaa budjetointia ja kustannusten seurantaa.

Suomen Golfliitto valitsi keväällä 2021 HiQ:n uudeksi digitalisaatiokumppanikseen ylläpitämään ja jatkokehittämään liiton eBirdie-ratkaisua. HiQ kehittää palvelukokonaisuutta yhteistyössä Golfliiton kanssa.

Fokus tärkeimpiin asioihin - laadukas haltuunotto kaiken a ja o

HiQ:n haltuunottama kokonaisuus on erittäin laaja. Ylläpitosopimukseen sisältyvät Golfliiton eBirdie-palvelu, eBirdie-mobiilisovellus, taustajärjestelmä ja palveluntarjoajia yhdistävät rajapintapalvelut sekä kokonaisuuden tekninen asiakastuki.

eBirdie-palvelu kattaa Golfliiton keskusrekisterin ja tasoituslaskentajärjestelmän. Haltuunotto oli haastava ja siinä pystytettiin kaikki tauastajärjestelmä- ja sovelluskauppatilit ihan alusta. Huolellinen suunnittelu ja päivittäinen yhteistyö mahdollistivat organisoidun ja häiriöttömän siirron aikataulun mukaisesti.

HiQ:n tiimin golf-tausta takaa käyttäjäkeskeisen palvelukehityksen

Golfliitto valitsi HiQ:n digitalisaatiokumppaniksi vahvojen näyttöjen ja monipuolisen osaamisen perusteella. HiQ:n tiimiä yhdistää myös vahva intohimo golfin pelaamiseen ja halu tuoda fiksuja ja toimintavarmoja digipalveluja jäsenseuroille ja pelaajille kautta maan. Tämä muodostaa erinomaisen pohjan lisäarvoa tuovalle kumppanuudelle ja käyttäjäystävällisille palveluille.

”Yhteistyö HiQ:n kanssa on toiminut erinomaisesti ja olemme saaneet digipalveluidemme toiminnan ja kehityksen tueksi joustavan ja luotettavan kumppanin. Yhdistämällä Golfliiton vankan toimialatuntemuksen ja HiQ:n monipuolisen ja kattavaa osaamista edustavan IT-ammattilaisverkoston voimme tuloksekkaasti viedä eBirdie-palvelun kehitystyötä eteenpäin - jäsenseurojemme ja heidän pelaajiensa hyödyksi.”

Juha Korhonen
Toiminnanjohtaja, Golfliitto

Suomen Golfliitto on suomalaisten golfseurojen valtakunnallinen keskusjärjestö. Liiton tehtävänä on toimia golfurheilun alalla Suomessa vaikuttavien yhdistysrekisteriin merkittyjen seurojen toiminnallisena yhdyssiteenä ja keskuselimenä. Golfliiton jäseninä ovat Suomessa toimivat yhdistysrekisteriin merkityt seurat. Golfliitto on Suomen suurin lajiliitto lähes 150 000 rekisteröityneellä harrastajallaan. Jäsenseuroja on 132.

Want to hear more?

Leave your information and we'll talk

Jonas Pomoell
Lifecycle and Online Servicesjonas.pomoell@hiq.fi+358 45 6700 620