HiQ Finland

Olemme luova teknologiakonsulttiyritys, joka hyödyntää innovaatioita ja teknistä syväosaamista maailman parhaiden digitaalisten ratkaisujen rakentamiseksi.

Täyden palvelun digikumppani

Me HiQ:lla yksinkertaistamme ihmisten elämää käyttämällä teknologiaa, designia ja luovuutta älykkäiden ratkaisujen ja yritysten rakentamiseksi. Olemme vakuuttuneita siitä, että teknologiaan panostaminen on paras tapa tehdä maailmasta parempi, kestävämpi, sujuvampi, turvallisempi – ja hauskempi. Palvelutarjontamme kattaa koko kehitysketjun ideasta valmiiseen palveluun ja palvelun elinkaaren aikaiseen tukeen ja jatkokehitykseen.

Monipuoliset kykymme rakentaa vaativia, liiketoimintakriittisiä järjestelmiä ja vahva kaupallinen näkökulma tekevät meistä uniikin kumppanin. Tarjoamme päräyttävän yhdistelmän monipuolisia lahjakkuuksia: luovia kehittäjiä, innovatiivisia suunnittelijoita, disruptiivisia ajattelijoita ja datanatiiveja insinöörejä, jotka kaikki pelaavat sujuvasti samassa tiimissä. Syvällä teknologisella osaamisellamme ja monialaisella ymmärryksellämme autamme satoja asiakkaitamme kääntämään alati kiihtyvän digitaalisen muutoksen liiketoiminnan vahvuuksiksi.

Suomen lisäksi HiQ-konserni palvelee kansainvälisiä markkinoita neljässä eri maassa 11 toimiston ja yli 1900 asiantuntijan voimin. HiQ perustettiin vuonna 1995 ja vuodesta 2020 alkaen meidät on omistanut Triton.

Arvomme

Results

Me HiQ:lla panostamme jatkuvasti tulostemme parantamiseen. Tärkeintä loppujen lopuksi on, että toimitamme asiakkaillemme sen mitä he tarvitsevat: oikeasti arvokkaita palveluja ja ratkaisuja.

Responsibility

Jokainen HiQ:n työntekijöistä tuntee vastuunsa, sekä henkilökohtaisesti että osana tiimiä. Tämä periaate mahdollistaa sen, että teemme tarkkaa työtä, toimitamme projektit aikataulussa ja usein jopa ylitämme asiakkaidemme odotukset.

Simplicity

HiQ:lla teemme monimutkaisista asioista yksinkertaisia. Vastuun jakaminen, joustavuus ja luovuus ovat toimintamme johtotähtiä, jotka synnyttävät yksinkertaisesti toimivia ratkaisuja.

Joy

Meille ilo merkitsee sitä, että jokainen hiqlainen saa olla oma itsensä myös työpaikalla. Ilo lisää avoimuutta ja luovuutta. HiQ panostaa henkilöstöönsä samalla intohimolla kuin asiakkaidensa palvelemiseen.

HiQ numeroina
1900
Kollegaa globaalisti
100+
Toimialapalkintoa
300+
Asiakasta Suomessa
17
Toimistoa Pohjois-Euroopassa

Löydät meidät täältä

HiQ Office Espoo
HiQ

Avainhenkilöt

Janne Ahonen
Managing Directorjanne.ahonen@hiq.fi+358 40 7725 793
Jani Laitasalo Kekkonen
VP, Operationsjani.laitasalo.kekkonen@hiq.fi+358 400 612 644
Mika Huovinen
Mika Huovinen
VP, Accountsmika.huovinen@hiq.fi+358 40 503 8725
Mika Kinnunen
VP, Subcontractingmika.kinnunen@hiq.fi+358 45 111 0174
Juuso Pihamaa
Director, Great Apesjuuso.pihamaa@hiq.fi+358 40 750 5539
Timo Maisila
Director, Automationtimo.maisila@hiq.fi+358 40 776 0968
Tiina Laaksonen
VP, Human Resourcestiina.laaksonen@hiq.fi+358 50 431 06 82
Pekka Hyvönen
Chief Financial Officerpekka.hyvonen@hiq.fi+358 9 4355 860
Yhteys

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä