HiQ Finland

Olemme luova teknologiakonsulttiyritys. Hyödynnämme innovaatioita ja teknistä syväosaamista maailman parhaiden digitaalisten ratkaisujen rakentamiseksi.

Täyden palvelun digikumppani

Me HiQ:lla yksinkertaistamme ihmisten elämää käyttämällä teknologiaa, designia ja luovuutta älykkäiden ratkaisujen ja yritysten rakentamiseksi. Olemme vakuuttuneita siitä, että teknologiaan panostaminen on paras tapa tehdä maailmasta parempi, kestävämpi, sujuvampi, turvallisempi – ja hauskempi. Palvelutarjontamme kattaa koko kehitysketjun ideasta valmiiseen palveluun ja palvelun elinkaaren aikaiseen tukeen ja jatkokehitykseen.

Monipuoliset kykymme rakentaa vaativia, liiketoimintakriittisiä järjestelmiä ja vahva kaupallinen näkökulma tekevät meistä uniikin kumppanin. Tarjoamme päräyttävän yhdistelmän monipuolisia lahjakkuuksia: luovia kehittäjiä, innovatiivisia suunnittelijoita, disruptiivisia ajattelijoita ja datanatiiveja insinöörejä, jotka kaikki pelaavat sujuvasti samassa tiimissä. Syvällä teknologisella osaamisellamme ja monialaisella ymmärryksellämme autamme satoja asiakkaitamme kääntämään alati kiihtyvän digitaalisen muutoksen liiketoiminnan vahvuuksiksi.

Suomen lisäksi HiQ-konserni palvelee kansainvälisiä markkinoita neljässä eri maassa yli 1900 asiantuntijan voimin. HiQ perustettiin vuonna 1995 ja vuodesta 2020 alkaen meidät on omistanut Triton.

Arvomme

Results

Me HiQ:lla panostamme jatkuvasti tulostemme parantamiseen. Tärkeintä loppujen lopuksi on, että toimitamme asiakkaillemme sen mitä he tarvitsevat: oikeasti arvokkaita palveluja ja ratkaisuja.

Responsibility

Jokainen HiQ:n työntekijöistä tuntee vastuunsa, sekä henkilökohtaisesti että osana tiimiä. Tämä periaate mahdollistaa sen, että teemme tarkkaa työtä, toimitamme projektit aikataulussa ja usein jopa ylitämme asiakkaidemme odotukset.

Simplicity

HiQ:lla teemme monimutkaisista asioista yksinkertaisia. Vastuun jakaminen, joustavuus ja luovuus ovat toimintamme johtotähtiä, jotka synnyttävät yksinkertaisesti toimivia ratkaisuja.

Joy

Meille ilo merkitsee sitä, että jokainen hiqlainen saa olla oma itsensä myös työpaikalla. Ilo lisää avoimuutta ja luovuutta. HiQ panostaa henkilöstöönsä samalla intohimolla kuin asiakkaidensa palvelemiseen.

HiQ numeroina
1900
Kollegaa globaalisti
100+
Toimialapalkintoa
300+
Asiakasta Suomessa
17
Toimistoa Pohjois-Euroopassa
HiQ

Toimistot

HiQ Office Espoo
HiQ

Avainhenkilöt

Teemu Nymander
VP, Salesteemu.nymander@hiq.fi+358405132225
Sami Hammarberg
VP, Technologiessami.hammarberg@hiq.fi+358 40 125 7071
Mika Kinnunen
VP, Operationsmika.kinnunen@hiq.fi+358 45 111 0174
Kaisa Kujamäki
Chief Financial Officerkaisa.kujamaki@hiq.fi
Juuso Pihamaa
Director, Great Apesjuuso.pihamaa@hiq.fi+358 40 750 5539
Tiina Laaksonen
VP, Human Resourcestiina.laaksonen@hiq.fi+358 50 431 06 82
Aino Yrjänä
Chief Marketing Officer (vanhempainvapaalla)aino.yrjana@hiq.fi
Saila Marin
Marketing Leadsaila.marin@hiq.fi+358 40 614 9030
Laura Lehtinen
Head of Public Bid Office, HiQ Publiclaura.lehtinen@hiq.fi
Mira Ekbom
Head of Sales, HiQ Publicmira.ekbom@hiq.fi+358 50 4757 023
Sami Pippuri
Business Director, HiQ Publicsami.pippuri@hiq.fi+358 41 430 4128
Yhteys

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä