Jatkuvat palvelut

Me pidämme huolta digitaalisesta investoinnistasi vastaamalla sen toimivuudesta ja jatkokehityksestä. Tarjoamme kattavat ylläpitopalvelut paketoituina tai räätälöityinä.

Jatkuvuutta

Toimiva ja eteenpäin kehittyvä ratkaisu mahdollistaa liiketoiminnan sujuvuuden ja helpottaa käyttäjien arkea. Varmat tukiprosessit ja ketterä reagointi jatkokehitystarpeisiin takaavat parhaan lopputuloksen. Yli sadan ylläpito- ja jatkokehitysasiakkaan kokemuksella olemme luoneet vakaan toimintamallin, johon asiakkaamme voivat luottaa.

100+
Ylläpitoasiakasta
24/7
SLA
100+
Ylläpidon ja kehityksen osaajaa
60t+
Ratkaistua palvelupyyntöä vuodessa

Joustavat palvelut elinkaaren kaikkiin vaiheisiin

Me haluamme tehdä ylläpidosta ja jatkokehityksestä mahdollisimman vaivatonta asiakkaillemme. Siksi olemme paketoineet palvelumme helpoiksi kokonaisuuksiksi, joista löytyy sopiva malli kaikenlaisille ratkaisuille ja elinkaarenvaiheille.

Jatkuvaa kehitystä vaativia digitaalisia asiointipalveluita kehitämme ja parannamme joko nimettyjen kehitystiimien, joustavan pienkehityksen tai yksittäisten asiantuntijoiden voimin.

Laadunvarmistus on tärkeä osa jokaisen sovelluksen koko elinkaarta. Kehityksen aikaisella testauksen suunnittelulla, toteutuksella ja hallinnalla varmistetaan toteutusten laatu. Automatisoinnilla saavutetaan mittavia säästöjä jatkokehitysvaiheessa.

Palvelua läpi elinkaaren

Ylläpidon ja jatkokehityksen tarve sovitetaan aina sovelluksen kehitysvaiheeseen. Oli ratkaisusi sitten mobiilisovellus, integraatio, verkkopalvelu tai räätälöity sovellus, meiltä löytyy tarpeisiisi sopiva palvelukokonaisuus.

Ylläpidä & Paranna

Ota yhteyttä ja kysy lisää