Mobiilikehitys

Lähes jokaisen aikuisen suomalaisen taskussa kulkee HiQ:n toteuttama mobiilisovellus, luultavasti myös sinun.

Mobiilisovellukset hero

End-to-end -mobiiliratkaisut

Maailma on muuttunut mobiiliksi, ja palvelut sen mukana. Mukana kulkeva kännykkä on yhä useammalle oletusvaihtoehto ja pääasiallinen tapa käyttää digitaalisia palveluita, puhuttiinpa sitten pankkipalveluista, verkko-ostamisesta, asiakaspalvelusta tai sosiaalisesta mediasta. Mobiilia ei enää voidakaan ajatella jonakin ylimääräisenä; siitä on tullut yksi liiketoiminnan ydinfunktioista.

Asiantuntijoidemme vankka ja monipuolinen kokemustausta useilta toimialoilta ja laajoista projektikokonaisuuksista mahdollistaa laajan skaalan erilaisia toteutuksia tarpeistasi riippuen, olipa kyse Androidista tai iOSista, selainpohjaisesta tai natiivisovelluksesta. Ehdotamme aina juuri sinun ongelmaasi sopivinta teknologiaratkaisua, joka ottaa huomioon liiketoiminnan tarpeet myös tulevaisuudessa.

Mikä parasta, osaamisemme kattaa koko elinkaaren aina konseptoinnista suunnitteluun ja koodaamisesta ylläpitoon, testaamiseen ja tietoturvapäivityksiin. Meiltä löytyy myös vuosien kokemus integraatioista, joiden avulla varmistetaan palveluiden sujuva toimivuus kaikille osapuolille. Summa summarum: autamme teitä varmistamaan, että saatte mobiilin mahdollisuuksista täyden liiketoimintahyödyn.

Miksi sijoittaa mobiilipalveluihin kanssamme?

  • Uuden palvelun yhteydessä luotu käyttöliittymäsuunnittelu maksimoi asiakkaidesi käyttökokemuksen ja tekee myynnistä ja asiakaspalvelusta vaivatonta

  • Hyvin suunnitellut mobiilipalvelut toimivat muiden järjestelmien perustana

  • Uusilla, skaalautuvilla verkkopalveluilla parannat ylläpitomahdollisuuksia, vähennät kustannustaakkaa ja pidennät elinkaarta

  • Saat meiltä koko palveluelinkaaren aina konseptoinnista suunnitteluun ja teknisestä toteutuksesta ylläpitoon

Tuomme pöytään parhaat käytännöt ja työkalut. Silloin kun on hyödyllistä, paikallisia huippuosaajiamme täydentävät myös nopea ja kustannustehokkaasti skaalautuva, todistetusti toimiva nearshore-mallimme sekä sadat kollegamme ympäri Pohjois-Eurooppaa.

Levi Resort applikaatio
Levi Resort applikaatio

Tukipalvelut mobiiliratkaisullesi

Kun tuote tai palvelu valmistuu, me pidämme huolta, että asiat rullaavat sen jälkeenkin. Ammattimainen ja tarpeisiisi skaalautuva ylläpitomme takaa sen, että palvelukatkoilta vältytään ja jatkokehitys on tehokasta. Tarjoamme käyttöösi myös koko mobiiliosaamisemme seuraten markkinan, tekniikan ja laitteiden muutosta ja proaktiivisesti neuvoen liiketoimintaasi parhaisiin ratkaisuihin. Pystymme myös ottamaan haltuun, tukemaan ja jatkokehittämään jo aiemmin toteutettuja ratkaisuja.

Caset

Lisää referenssejä

Whitepaper
Whitepaper: Yhtenäinen palvelukehitys verkon ja kivijalan välillä
Integraatioalusta
Integraatioalustasta Kelan digisokkeli
Kela
Kela sai HiQ:sta tarvitun “digitoimiston”
Valtori
Valtori luottaa Cloudflareen