Web development

Rakentamalla kestävän ja skaalautuvan verkkopalvelun keskität aikasi tehokkaammin sinne, missä se on arvokkainta.

Monipuoliset verkkopalvelut

Nykyaikainen verkkopalvelu toimii usein peruskivenä, jonka päälle loppupalvelu voidaan rakentaa. Valamalla perustukset huolella varmistat, että palvelusi on sujuvasti käytettävä päätelaitteesta huolimatta. Teknologisesti taitavasti toteutettu palvelu edellyttää saumatonta ja sujuvaa käyttöliittymäsuunnittelua. Kun verkkopalvelusi toimivat, voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen ja tavoitteidesi saavuttamiseen.

Rakentamalla kestävän ja skaalautuvan verkkopalvelun keskität aikasi tehokkaammin sinne, missä se on arvokkainta. Asiantuntijoidemme vankka ja monipuolinen kokemustausta useilta toimialoilta ja laajoista projektikokonaisuuksista mahdollistaa laajan skaalan erilaisia toteutuksia tarpeistasi riippuen, asiantuntijapalveluista projektitoimituksiin. Meidän erityisosaamisemme keskittyy laajoihin vaativivien verkko- ja asiointipalveluiden toteutuksiin, mutta meiltä löytyy myös kattavaa osaamista esimerkiksi digital commerceen.

Monipuolinen osaajatiimi vaativiinkin toteutuksiin

Usein verkkopalveluissa on kyse pelkkää verkkosivua tai sovellusta laajemmasta kokonaisuudesta, kuten asiointi- tai kanta-asiakaspalvelusta. Tällaisten rakentamisessa tarvitaan useita erilaisia taustajärjestelmiä, jotka integroidaan huomaamattomasti kaiken taustalla. Meiltä löydät monipuolista osaamista myös esimerkiksi automaatioiden ja integraatioiden sekä palvelumuotoilun osalta, jolloin pystymme auttamaan organisaatiotasi digimuutoksessa alusta loppuun, liittyipä haasteesi sitten verkkokaupan rakentamiseen tai uuden palvelun ideointiin.

Olemme ketterä, kokenut ja kekseliäs kumppani digitalisaatioon. Olemme riittävän suuri ollaksemme turvallinen, tarpeeksi pieni pysyäksemme aidosti asiakaslähtöisenä. Tekemisemme ytimessä on aitojen liiketoimintahaasteiden tunnistaminen ja niiden ratkaiseminen tehokkaasti. Teemme sen yhdistelemällä ylivertaista teknistä taituruutta, moniulotteista design-osaamista, palvelumuotoilun oppeja ja liiketoiminnan syvää ymmärrystä.

Miksi sijoittaa verkkopalveluihin kanssamme?

  • Hyvin suunnitellut verkkopalvelut toimivat muiden järjestelmien perustana

  • Uusilla, skaalautuvilla verkkopalveluilla parannat ylläpitomahdollisuuksia, vähennät kustannustaakkaa ja pidennät elinkaarta

  • Uuden palvelun yhteydessä luotu käyttöliittymäsuunnittelu maksimoi asiakkaidesi käyttökokemuksen ja tekee myynnistä ja asiakaspalvelusta vaivatonta

  • Saat meiltä koko palveluelinkaaren aina konseptoinnista suunnitteluun ja teknisestä toteutuksesta ylläpitoon

Caset

Lisää referenssejä

Integraatioalusta
Integraatioalustasta Kelan digisokkeli
Kela
Kela sai HiQ:sta tarvitun “digitoimiston”
Valtori
Valtori luottaa Cloudflareen
Helsingin Kaupunki
Verkkokauppa-alusta Helsingin kaupungille
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Jani Laitasalo Kekkonen
VP, Operationsjani.laitasalo.kekkonen@hiq.fi+358 400 612 644