Integraatio & Automaatio

Suoraviivaista ja kasvata liiketoimintaasi valjastamalla automaatio ja integraatiot täyteen potentiaaliinsa.

Keskity olennaiseen, automatisoi rutiinit

Automaatioihin ja integraatioihin sijoittamalla voit vähentää liiketoiminnan kuluja, kehittää toimintaasi tehokkaammaksi ja parantaa työntekijöidesi työtyytyväisyyttä. Automatisoimalla rutiinitöitä ja -prosesseja vapautat aikaa oikeasti merkityksellisiin asioihin. Vuosien kokemuksen ja laaja-alaisen, liiketoimintafiksun tiimimme ansiosta automaatiopalvelut on helppo ottaa käyttöön kanssamme.

Autamme sinua sekä rakentamaan teille sopivat automaatio- ja integraatioratkaisut että parantamaan omia kyvykkyyksiänne kattavin keinoin. Modernien järjestelmien rajapintoihin suosittelemme usein integraatioita, mutta vanhempiin järjestelmiin sopii monesti paremmin ohjelmistorobotiikka. Lisäksi arvioimme mahdolliset tekoälytoiminnallisuudet. Strategiastasi ja tarpeistasi riippuen voimme toteuttaa ns. yhden ekosysteemin ratkaisun tai yhdistelmän; kaupallisen tai avoimen koodin mallin.

Automaatioiden ja integraatioiden avulla voidaan muun muassa:

  • Karsia IT- ja liiketoimintakuluja

  • Kasvattaa liiketoiminnan tehokkuutta

  • Parantaa työtekijöiden tyytyväisyyttä

  • Vähentää turhaa työtä

  • Pidentää palveluiden elinkaarta

Yhteistyö alkaa usein asiakkaan liiketoiminta-analyysillä, joka koostuu hyvin rajatusta kartoituksesta, jossa louhimme prosessidataa eri menetelmillä. Lisäksi autamme asiakasta validoimaan ja määrittelemään prosessit niin, että voidaan tehdä perusteltu päätös järjestelmien suoraviivaistamiseksi tai prosessien automatisoinnista älykkään automaation välineillä. Älykkään analytiikan avulla liiketoiminnan pullonkaulat, viiveet ja poikkeamat saadaan näkyville ja niihin voidaan alkaa reagoida. Tarjoamme myös low-code -ratkaisut.

Automation Done Right

HiQ:n Automation Done Right -konsepti on kehitetty tukemaan liiketoimintaa ja IT:tä. Mallin avulla säästytään aikaa vieviltä työpajoilta ja kytkemme automaattisen seurannan liiketoiminnan prosesseihin. Pähkinänkuoressa konsepti tarkoittaa, että etsimme yhdessä asiakkaan kanssa kohteet, joissa älykkään automaation ratkaisut tuottavat eniten lisäarvoa ja tuemme samalla IT:tä tuottamaan kuhunkin tarpeeseen parhaiten soveltuvat ratkaisut.

Automaatio- ja integraatiopalvelumme sisältävät muun muuassa tarvemäärittelyn, ratkaisuehdotusten kokoamisen ja esittämisen, ratkaisun kehittämisen, tuotannon sekä ylläpidon. Käyttämämme työkalut sisältävät ja yhdistelevät esimerkiksi hyperautomaatiota, low-code-ratkaisuja, testiautomaatiota ja älykästä analytiikkaa.

Tutustu palveluihimme:

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Lue lisää

Referenssit

Integraatioalusta
Integraatioalustasta Kelan digisokkeli
Varma
HiQ uudistaa Varman Asiointi-palveluita
Cross Wrap
Askelmerkit konenäön käyttöönottoon
Hiab
Varmuutta myyntiin tarjoustyökalulla
Yhteys

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä