Cloud

Pilvipalveluihin panostamalla investoit turvallisuuteen ja tehokkuuteen, vähennät ylläpitoon kuluvaa aikaa ja säästät aikaa ydinliiketoimintasi kehittämiselle.

Parempia palveluita pilvellä

Pilvipalvelut toimivat pohjana luontevasti niin digitaalisille palveluille, mikropalveluille kuin verkkokaupoillekin. Pilvipalveluihin panostamalla investoit turvallisuuteen ja tehokkuuteen, vähennät ylläpitoon kuluvaa aikaa ja säästät aikaa ydinliiketoimintasi kehittämiselle. Lisäksi niiden ansiosta resurssit ovat joustavampia, skaalautuminen automaattista ja konfiguraatiovaihtoehdot monipuolisia.

Pilvipalveluiden tehokas käyttö onkin yksi modernin digitaalisen liiketoiminnan kulmakiviä. Pilvialustalle siirryttäessä asiakkaamme saavat käyttöönsä moderneimman mahdollisen infran, hyödyt kansainvälisten jättien konesali-investoinneista sekä loputtoman skaalaedun. Monesti pilvipalvelut nähdään vain hieman ketterämpänä infrana, mutta itse asiassa suurimmat hyödyt ovat täysin muualla. Pilvialustat tarjoavat täysin uuden mahdollisuuden datan hyödyntämiseen ja saatavuuteen, mikropalveluihin sekä lisäarvopalveluihin, joita ovat esimerkiksi automaatioita ja tekoälyä hyödyntävät ratkaisut.

Olemme alusta-agnostikkoja ja ymmärrämme pilven tarjoamien mahdollisuuksien täyden potentiaalin. Hyödyntämällä pilvipalveluiden ja datan tarjoamia mahdollisuuksia, voimme toteuttaa asiakkaillemme parempilaatuisia ja pidempi-ikäisiä projekteja, kustannustehokkaampaa tuotantoa ja huolettomampaa ylläpitoa ja jatkokehitystä.

Monipuolista asiantuntijuutta

Käytännössä asiantuntijamme voivat auttaa sinua pilvistrategiassa, pilvitransformaatiossa, pilviarkkitehtuurissa, sopivien teknologioiden valinnassa sekä pilvipalveluihin siirtymisessä. Teemme myös auditointeja ja resurssien ja kustannusten optimointia. Pilvipalvelut nivoutuvat jouhevasti muuhun tarjontaamme, mm. mikropalveluissa ja DevOps-työkaluissa automatisoidun valvonnan, skaalauksen, testauksen, versionhallinnan ja A/B-testauksen muodossa.

Monialainen ja kokenut asiantuntijatiimimme hallitsee pilven lisäksi myös datapuolen. He osaavat käsitellä datatransformaation ja datanhallinnan haasteita, löytää ja hyödyntää koneoppimisen mahdollisuuksia, toteuttaa analyyseja ja integraatioita yrityksesi toiminnan tehostamiseksi. Pilvikyvykkyytemme yhdistettynä liiketoimintakriittisten digitaalisten palveluiden luomiskykyymme tekevät meistä monipuolisen digitalisaatiokumppanin.

Oletko valmis kuulemaan lisää? Ota yhteyttä!

Lue lisää

Referenssejä

Kela
Kela sai HiQ:sta tarvitun “digitoimiston”
St1
Uudistettu B2C-mobiilisovellus St1:lle
Energiayhtiö
Lämmönkulutuksen ennusteet tekoälyllä
Cross Wrap
Askelmerkit konenäön käyttöönottoon
Yhteys

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä