Cloud & Data

Tartu datan tarjoamiin mahdollisuuksiin, optimoi liiketoiminnan prosesseja ja ota harppaus pilvitransformaatiossa.

Parempia palveluita pilvellä

Pilvipalvelut toimivat pohjana luontevasti niin digitaalisille palveluille, mikropalveluille kuin verkkokaupoillekin. Pilvipalveluihin panostamalla investoit turvallisuuteen ja tehokkuuteen, vähennät ylläpitoon kuluvaa aikaa ja säästät aikaa ydinliiketoimintasi kehittämiselle. Lisäksi niiden ansiosta resurssit ovat joustavampia, skaalautuminen automaattista ja konfiguraatiovaihtoehdot monipuolisia.

Pilvipalveluiden tehokas käyttö onkin yksi modernin digitaalisen liiketoiminnan kulmakiviä. Pilvialustalle siirryttäessä asiakkaamme saavat käyttöönsä moderneimman mahdollisen infran, hyödyt kansainvälisten jättien konesali-investoinneista sekä loputtoman skaalaedun. Monesti pilvipalvelut nähdään vain hieman ketterämpänä infrana, mutta itse asiassa suurimmat hyödyt ovat täysin muualla. Pilvialustat tarjoavat täysin uuden mahdollisuuden datan hyödyntämiseen ja saatavuuteen, mikropalveluihin sekä lisäarvopalveluihin, joita ovat esimerkiksi automaatioita ja tekoälyä hyödyntävät ratkaisut.

Olemme alusta-agnostikkoja ja ymmärrämme pilven tarjoamien mahdollisuuksien täyden potentiaalin. Hyödyntämällä pilvipalveluiden ja datan tarjoamia mahdollisuuksia, voimme toteuttaa asiakkaillemme parempilaatuisia ja pidempi-ikäisiä projekteja, kustannustehokkaampaa tuotantoa ja huolettomampaa ylläpitoa ja jatkokehitystä.

Monipuolista asiantuntijuutta

Käytännössä asiantuntijamme voivat auttaa sinua pilvistrategiassa, pilvitransformaatiossa, pilviarkkitehtuurissa, sopivien teknologioiden valinnassa sekä pilvipalveluihin siirtymisessä. Teemme myös auditointeja ja resurssien ja kustannusten optimointia. Pilvipalvelut nivoutuvat jouhevasti muuhun tarjontaamme, mm. mikropalveluissa ja DevOps-työkaluissa automatisoidun valvonnan, skaalauksen, testauksen, versionhallinnan ja A/B-testauksen muodossa.

Monialainen ja kokenut asiantuntijatiimimme hallitsee pilven lisäksi myös datapuolen. He osaavat käsitellä datatransformaation ja datanhallinnan haasteita, löytää ja hyödyntää koneoppimisen mahdollisuuksia, toteuttaa analyyseja ja integraatioita yrityksesi toiminnan tehostamiseksi. Pilvi- ja datakyvykkyytemme yhdistettynä liiketoimintakriittisten digitaalisten palveluiden luomiskykyymme tekevät meistä monipuolisen digitalisaatiokumppanin.

Oletko valmis kuulemaan lisää? Ota yhteyttä!

Lue lisää

Referenssejä

Elinkeinoelämän keskusliitto
Tiedonkeruun automaatio
Tokmanni
Tokmannin menestystarina
Järvenpään kaupunki
Järvenpää satsaa dataan ja automaatioon
A-klinikkasäätiö
HiQ päivitti neuvontapalvelun nykyaikaan
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Jani Laitasalo Kekkonen
VP, Operationsjani.laitasalo.kekkonen@hiq.fi+358 400 612 644