Bring Frigo valitsi HiQ Frendsin kumppaniksi järjestelmän integroinnissa

Bring Frigo valitsi Frendsin yksinkertaistamaan ja parantamaan saapuvien ja lähtevien asiakkaiden ja toimittajien tilausten automatisointia.

Bring Frigo, yksi Pohjoismaiden johtavista lämpösäädellyn logistiikan palveluiden asiantuntijoista, valitsi HiQ:n integraatioalusta Frendsin yksinkertaistamaan ja parantamaan saapuvien ja lähtevien asiakkaiden ja toimittajien tilausten automatisointia sekä lämpösäädeltyihin varastoihin että kuljetuslogistiikkaan.

- Olemme uskomattoman ylpeitä siitä, että Bring Frigo valitsee HiQ:n ja Frendsin kumppaneiksi virtaviivaistamiseksi ja asiakkaan lisäarvon tuottamiseksi. Tämä on todella hauskaa ja hyvää työtä Malmön tiimiltämme, joka teki siitä totta, sanoo HiQ:n toimitusjohtaja Sven Ivar Mørch.

Yhtenä Pohjoismaiden johtavista lämpösäädellyn ruokakuljetusten toimittajista Bring Frigo haluaa tarjota asiakkailleen sujuvan kuljetustilausten käsittelyn. HiQ:n hybridi integraatioalustan Frendsin avulla Bring Frigo pystyy vastaamaan paremmin jokaisen asiakkaan yksilölliseen tilaustarpeeseen saumattomasti integroimalla heidän ja asiakkaidensa omat järjestelmät. Osana palvelua HiQ pystyy käyttämään koko prosessia integraation ja automaation välillä.

Valitsimme HiQ:n ja Frendsin, koska ne pystyivät tarjoamaan nopean ja kattavan integraatiopalvelun, jonka kanssa voimme kasvaa pitkällä aikavälillä.

Tietohallintojohtaja, Bring Frigo

Robert Schuman

- Frends-alustan ja omistetun kattavan palvelun avulla voimme luoda parempia virtauksia asiakkaiden sisäisten järjestelmien ja Bring Frigosin välillä. Menettelystä tulee sekä tehokkaampaa että helpompaa ylläpitää. Kykymme laajentaa ja hallita kokonaisratkaisuja asiakkaidemme kriittisimmille prosesseille ja järjestelmille on tärkeä osa tarjoamaamme. Siksi olemme erityisen ylpeitä siitä, että Bring Frigo antaa meille tämän luottamuksen, sanoo Jukka Rautio, HiQ:n Frends-johtaja.

Sopimus perustuu Business Process Outsourcing -yhteistyöhön. Tämä tarkoittaa, että Bring Frigo ei vain osta käyttöympäristöä, vaan myös antaa HiQ:lle mahdollisuuden hallita koko integraatioprosessia ja yhteydenpitoa asiakkaisiin. Tämä sisältää kaiken alkuvaiheen vaatimuksista kehittämiseen, ylläpitoon ja seurantaan. Osana palvelua HiQ hoitaa myös API-hallintaa muilla liiketoiminta-alueilla Bring Frigossa. Frends iPaaS tarjoaa mahdollisuuden moderniin integrointiin skaalautuvassa ratkaisussa. Ulkoisen integraatiopalvelun lisäksi HiQ:lle on annettu tehtäväksi korvata nykyinen sisäinen integraatioratkaisu BizTalk Frendsillä.

Yhteys

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä