Haminan Energia valitsi HiQ:n kehittämän frendsin uudeksi integraatioalustakseen

Digitalisoitunut toimintaympäristö edellyttää luotettavan ja helposti hallittavan integraatioalustan. Haminan Energia valitsi frendsin tuomaan tehokkuutta toimintaansa.

Haminan Energia valitsi frendsin integraatioalustaksi

Haminan Energialla on monia liiketoimintojen kannalta kriittisiä sisäisiä ja ulkoisia tietojärjestelmiä, joiden välillä on useita integraatioita. Digitalisoitunut toimintaympäristö edellyttää luotettavan, nopean ja helposti hallittavan integraatioalustan.

Tavoitteena oli löytää nykyaikainen integraatioalusta, joka olisi helppokäyttöinen ja jonka myötä saavutettaisiin selkeitä kustannussäästöjä.

Haminan Energia valitsi integraatioalustakseen HiQ:n kehittämän frendsin tuomaan tehokkuutta toimintaansa. Frends on moderni hybridi-integraatioalusta, jolla on mahdollista hoitaa integraatiotarpeet aina tiedostosiirroista hyperautomaatioon sekä apien toteutukseen ja hallintaan. Frendsin avulla Haminan Energia voi vastata paremmin liiketoiminnan vaatimuksiin ja toiminnasta tulee ketterämpää, joustavampaa ja kustannustehokkaampaa kuin aikaisemmin.

Saimme hyvää palautetta järjestelmästä verkostojemme kautta ja päädyimme valitsemaan frendsin uudeksi integraatioalustaksemme. Käyttöönotto oli kevyt ja sujuva ja pääsimme nopeasti alkuun järjestelmän kanssa. Lisäksi tarvittava infra on kevyempi kuin aiemmalla ratkaisullamme, joten olemme erittäin tyytyväisiä valintaamme.

ICT-Manager, Haminan Energia Oy

Jari Leskinen

Haminan Energia on toteuttanut useita integraatioita frendsin avulla. Low-code-alustana frends mahdollistaa kehitystyön ilman kolmansia osapuolia säästäen näin aikaa sekä kustannuksia.

Meillä on paljon liiketoimintojen kannalta kriittisiä tietojärjestelmiä, joiden välillä on useita integraatioita. Luotettava ja helposti hallittava integraatiojärjestelmä on meille elintärkeä digitalisoituneessa toimintaympäristössä.

ICT-Manager, Haminan Energia Oy

Jari Leskinen

Haminan Energia

Haminan Energia Oy on Haminan kaupungin omistama monipuolinen ja nykyaikainen energiayhtiö. Olemme uusiutuvan energian ja energiakaasujen edelläkävijä ja panostamme erityisesti tuulivoimaan, bioenergiaan sekä LNG-markkinan kehittämiseen. Liikevaihtomme on noin 30 M€, ja tuotamme palveluja noin 50 ammattilaisen voimin.

Heikki Tammela
Frends-myynti

Heikki on pitkän linjan HiQlainen, jolla on vahva tekninen osaaminen sekä kyky kuunnella ja sparrata asiakkaita.

Integroi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Antti Toivanen
Frends integraatiopalvelutantti.toivanen@hiq.fi+358 40 715 1935