HiQ

Haminan Energia valitsi HiQ:n kehittämän frendsin uudeksi integraatioalustakseen

Digitalisoitunut toimintaympäristö edellyttää luotettavan ja helposti hallittavan integraatioalustan. Haminan Energia valitsi frendsin tuomaan tehokkuutta toimintaansa.

Haminan Energia valitsi frendsin integraatioalustaksi

Haminan Energialla on monia liiketoimintojen kannalta kriittisiä sisäisiä ja ulkoisia tietojärjestelmiä, joiden välillä on useita integraatioita. Digitalisoitunut toimintaympäristö edellyttää luotettavan, nopean ja helposti hallittavan integraatioalustan.

Tavoitteena oli löytää nykyaikainen integraatioalusta, joka olisi helppokäyttöinen ja jonka myötä saavutettaisiin selkeitä kustannussäästöjä.

Haminan Energia valitsi integraatioalustakseen HiQ:n kehittämän frendsin tuomaan tehokkuutta toimintaansa. Frends on moderni hybridi-integraatioalusta, jolla on mahdollista hoitaa integraatiotarpeet aina tiedostosiirroista hyperautomaatioon sekä apien toteutukseen ja hallintaan. Frendsin avulla Haminan Energia voi vastata paremmin liiketoiminnan vaatimuksiin ja toiminnasta tulee ketterämpää, joustavampaa ja kustannustehokkaampaa kuin aikaisemmin.

Saimme hyvää palautetta järjestelmästä verkostojemme kautta ja päädyimme valitsemaan frendsin uudeksi integraatioalustaksemme. Käyttöönotto oli kevyt ja sujuva ja pääsimme nopeasti alkuun järjestelmän kanssa. Lisäksi tarvittava infra on kevyempi kuin aiemmalla ratkaisullamme, joten olemme erittäin tyytyväisiä valintaamme.

Jari Leskinen
ICT-Manager, Haminan Energia Oy

Haminan Energia on toteuttanut useita integraatioita frendsin avulla. Low-code-alustana frends mahdollistaa kehitystyön ilman kolmansia osapuolia säästäen näin aikaa sekä kustannuksia.

Meillä on paljon liiketoimintojen kannalta kriittisiä tietojärjestelmiä, joiden välillä on useita integraatioita. Luotettava ja helposti hallittava integraatiojärjestelmä on meille elintärkeä digitalisoituneessa toimintaympäristössä.

Jari Leskinen
ICT-Manager, Haminan Energia Oy

Haminan Energia

Haminan Energia Oy on Haminan kaupungin omistama monipuolinen ja nykyaikainen energiayhtiö. Olemme uusiutuvan energian ja energiakaasujen edelläkävijä ja panostamme erityisesti tuulivoimaan, bioenergiaan sekä LNG-markkinan kehittämiseen. Liikevaihtomme on noin 30 M€, ja tuotamme palveluja noin 50 ammattilaisen voimin.

Heikki Tammela
Frends-myyntiHeikki on pitkän linjan HiQlainen, jolla on vahva tekninen osaaminen sekä kyky kuunnella ja sparrata asiakkaita.heikki.tammela@hiq.fi
Tutustu lisää
Integraatioreferenssejämme
OPR-Finance sai tehokkuutta frends-integraatioalustasta
OPR-Finance Oy valitsi frends-integraatioalustan, joka on antanut jatkoaikaa Legacy-järjestelmille sekä nopeuttanut järjestelmien kehityksestä tuotantoon menoaikaa.
Kuopion Energia valitsi RPA-haasteeseensa HiQ:n Hyperautomaatioratkaisun
Kuopion Energia on käyttänyt HiQ:n integraatioalusta FRENDSiä vuodesta 2018. Yhteistyö syvenee kattamaan ohjelmistorobotiikan ratkaisut ja tukipalvelun.
Nurminen Logistics – Biztalkista Frends-hyperautomaatioalustaan
Nurminen Logistics valitsi HiQ:n nykyisten Biztalk-integraatioiden tukikumppaniksi sekä toimittamaan uudet integraatiot valitsemalleen Frends-hyperautomaatioalustalle
Integraatiosta hyperautomaatioon
Aalto tekee avoimet rajapintansa ja sisäiset integraationsa frends -integraatioalustalla. RPA on korvattu tekoälyllistetyllä hyperautomaatiolla.
S-Pankki integroi Frends:llä
S-Pankki teki Integraatiot, prosessiautomaatiot ja APIt Frends:llä kustannusten ollessa kolmannes aiempaan ratkaisuun verrattuna.
Eltelin moderni prosessiautomaatio
Automatisoidut työtilausprosessit tuovat kustannussäästöjä, luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä
Helen integraatioratkaisut FRENDS:llä
Helen on toteuttanut satoja integraatioita ja apeja FRENDS-integraatioalustan kautta.
Turku Energia integroi Frends:llä
Frends -integraatioalustan avulla Turku Energia on tehnyt ketterästi uusia integraatioita ja muokannut vanhoja tehokkaammiksi.
HAMK integroi FRENDS:llä
HAMK otti niskalenkin integraatiokehityksestään FRENDS-integraatioalustan avulla.
Arc Technology - HR-integraatioita
HiQ:n integraatioalusta FRENDS tarjoaa integraatiot Arc Technologyn omien, asiakkaiden, ja kolmansien osapuolten tietojärjestelmien välille.
Viestilehdet valitsi FRENDS:n eiPaaS
Viestilehdet ja HiQ Finland ovat tehneet sopimuksen FRENDS-integraatioalustan toimittamisesta
HiQ tuo Raisiolle säästöjä ja lisää liiketoiminnan joustavuutta
Raisio otti onnistuneesti käyttöön HiQ:n frends-integraatioalustan yksinkertaistamaan liiketoimintaprosesseja
MTV ja HiQ strategiseen kumppanuuteen
HiQ:n ketteryys ja ammattitaito vastaavat MTV:n nopeasti muuttuviin tarpeisiin.
Integraatiot luovat Nevelle liiketoimintaa
HiQ ICC ohjaa Neven integraatioratkaisujen kehittämistä, ylläpitoa ja tuotannon toimintaa liiketoiminnan tarpeet huomioiden.
Taksini - moderni kuljetusratkaisu
Digitaalinen alusta tukee Lähitaksin liiketoimintaa. Sitä hyödynnetään myös modernissa ja helppokäyttöisessä Taksini-mobiilisovelluksessa.
Oras luottaa Frends-integraatioalustaan
Tehokas integraatio säästää rahaa, lisää läpinäkyvyyttä ja parantaa mahdollisten virheiden hallintaa.
ISS otti käyttöön uuden Frends-integraatioympäristön osana ERP-uudistushanketta
ISS Palvelut on yksi suurimmista yksityisistä työnantajista Suomessa ja johtava kiinteistöpalveluyritys. HiQ:n ja ISS:n kumppanuus on jatkunut jo vuodesta 2013.
Integroi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Antti Toivanen
Integraatiopalvelut & RPAantti.toivanen@hiq.fi+358 40 715 1935