Kuopion Energia valitsi RPA-haasteeseensa HiQ:n Hyperautomaatioratkaisun

Kuopion Energia on käyttänyt HiQ:n integraatioalusta FRENDSiä vuodesta 2018. Yhteistyö syvenee kattamaan ohjelmistorobotiikan ratkaisut ja tukipalvelun.

Kuopion Energia valitsi RPA-haasteeseensa HiQ:n Hyperautomaatioratkaisun

Kuopion Energia -konserni on monipuolinen ja nykyaikainen energiapalveluyritys. Kuopion Energia tarjoaa asiakkailleen kilpailukykyisiä ja luotettavia energiapalveluja sekä kantaa vastuun ympäristöstä ja henkilöstöstänsä. Kuopion Energialla on noin 59 000 sähkö- ja noin 6 100 kaukolämpöasiakasta ja henkilökuntaa noin 135. Luotettavuus energiantoimituksessa on Kuopion Energialle tärkeä asia, mikä vaatii tehokkaan ja toimintavarman IT:n prosessiautomaation.

HiQ:lla on yli 30 vuoden kokemus liiketoimintaprosessien automatisoinnista. Kuopion Energia on käyttänyt prosessiautomaatioihinsa HiQ:n integraatioalusta FRENDSiä vuodesta 2018. Tänä aikana HiQ on osoittanut kyvykkyyden toimittaa tehokasta automatisointia.

Nyt yhteistyö prosessiautomaatiossa syvenee kattamaan myös ohjelmistorobotiikan ratkaisut ja tukipalvelun. HiQ:n tarjoamassa hyperautomaatioratkaisussa ohjelmistorobotiikka tuodaan integraatioiden osaksi hyödyntäen molempien tekniikoiden parhaita puolia.

FRENDS integraatioalusta on hoitanut integraatiomme ja prosessiautomaatiomme erinomaisesti ja luotettavasti. Nyt laajennamme keskitetyn prosessiautomaation kattamaan myös ohjelmistorobotiikan nauhoituspohjaiset automaatiot.

ICT–päällikkö, Kuopion Energia Oy

Jami Miettinen
Juuso Loukola
Key Account Manager

Juuso nauttii saadessaan syventää asiakassuhteita ja tarjota ratkaisuja erilaisiin liiketoiminnan tarpeisiin.

Integroi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Antti Toivanen
Frends integraatiopalvelutantti.toivanen@hiq.fi+358 40 715 1935