Nurminen Logistics – Biztalkista Frends-hyperautomaatioalustaan

Nurminen Logistics valitsi HiQ:n nykyisten Biztalk-integraatioiden tukikumppaniksi sekä toimittamaan uudet integraatiot valitsemalleen Frends-hyperautomaatioalustalle

Nurminen Logistics – Biztalkista Frends-hyperautomaatioalustaan

Nurminen Logistics valitsi HiQ Finland Oy:n nykyisten Biztalk-integraatioiden tukikumppanikseen sekä toimittamaan uudet integraatiot ja automaatiot valitsemalleen FRENDS-hyperautomaatioalustalle. HiQ:n palvelut tarjoavat päivittäisen tuen lisäksi pienkehityksen Nurmisen Biztalk-liittymille.

Kohti tulevaisuuden hyperautomaatioalustaa

Nurminen Logisticsin CIO, Petri Luurila näkee HiQ:n Suomessa kehittämän Frends-integraatioalustan digitalisaation ja hyperautomaation mahdollistajana Nurmisella. Jatkossa uudet integraatiot rakennetaan HiQ:n toimesta Frends-alustalle, kuten useissa muissakin HiQ:n asiakkuuksissa on päädytty tekemään. Integraatiokumppanin valintaa vahvisti se, että HiQ tarjoaa modernin integraatioalustan lisäksi integraatioiden koko elinkaaren yhdeltä luukulta.

Kehitämme jatkuvasti digitaalisia palveluitamme ja tavoitteemme on lisätä automaation hyödyntämistä sekä asiakkaidemme suuntaan, että omassa toiminnassamme. HiQ:n kokonaispalvelu vastaa tarpeeseemme – ajatus RPA:n ja integraation yhdistämisestä on järkevä ja tehokas.

CIO, Nurminen Logistics

Petri Luurila

Frends:llä voidaan toteuttaa uusia prosessiautomaatio- ja sovellusintegraatioratkaisuja nopeasti ja tehokkaasti. Frends mahdollistaa eri ikäisten ja eri teknologioilla toteutettujen taustajärjestelmien integraatiot jatkaen vanhojen järjestelmien elinkaarta vuosilla. Frends on kattava API-alusta, joka sisältää apien hallinnan (API management). Näin Nurminen saa yhdellä alustalla älykkään prosessiautomaation, integraation, digitalisaation taustapalvelut ja apien hallinnan.

Integraatioiden elinkaaren hallinta

HiQ on viime vuosina haltuunottanut integraatiotuen piiriin useiden asiakkaiden BizTalk -integraatioita. Toimiva tukipalvelu varmistaa, että integraatioiden tuki- ja ylläpito hoidetaan myös niille integraatioille, jotka eivät ole enää aktiivisen kehityksen piirissä. Tukipalvelu mahdollistaa myös joustavan ja turvallisen siirtymän nykyaikaiseen pilvialustaiseen integraatioon. Ulkoistamalla nykyisten integraatioiden valvonnan ja hallinnan HiQ:lle asiakkaat, kuten Nurminen Logistics, vapauttavat omia resurssejaan uuden kehittämiseen.

HiQ panostaa integraatioiden kokonaistoimitukseen tarjoten Frends–tuotteen lisäksi kattavat toimitus- ja ylläpitopalvelut. Olemme ylpeitä siitä, että Nurminen Logistics valitsi HiQ:n integraatiokumppanikseen ja modernin automaation kehittäjäksi.

Toimitusjohtaja, HiQ Finland

Jukka Rautio

Nurminen Logistics

Nurminen Logistics on vuonna 1886 perustettu logistiikkapalveluita tarjoava pörssiyhtiö. Yhtiö tuottaa asiakkailleen laadukkaita huolinta- ja tavarankäsittelypalveluita sekä rautatiekuljetuksia ja niihin liittyviä projektikuljetuspalveluita. Nurminen Logisticsin päämarkkinat ovat Suomessa sekä Venäjällä ja sen lähialueilla.

Sini Kiviniemi
Sales Manager

Asiakkaiden liiketoiminnan haasteiden ymmärtäminen ja avun tarjoaminen motivoivat Siniä työssään HiQ:lla.

Integroi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Antti Toivanen
Frends integraatiopalvelutantti.toivanen@hiq.fi+358 40 715 1935