HiQ

OPR-Finance sai tehokkuutta frends-integraatioalustasta

OPR-Finance Oy valitsi frends-integraatioalustan, joka on antanut jatkoaikaa Legacy-järjestelmille sekä nopeuttanut järjestelmien kehityksestä tuotantoon menoaikaa.

OPR-Finance sai tehokkuutta frends-integraatioalustasta

OPR-Finance Oy valitsi frends-integraatioalustan, joka on antanut jatkoaikaa Legacy-järjestelmille sekä nopeuttanut järjestelmien kehityksestä tuotantoon menoaikaa.

Tavoite

OPR-Financelle oli tärkeää löytää nykyaikainen integraatioalusta, joka vastaisi liiketoiminnan kehittämistarpeisiin, tukisi taustajärjestelmien nykyaikaistuista ja asteittaista korvaamista sekä tarjoaisi mahdollisuuden OpenAPI-standardin mukaisien rajapintojen julkaisuun.

Ratkaisu

OPR-Finance Oy valitsi integraatiotuotteekseen frendsin, joka aitona hybridi-integraatioalustana tukee sekä API-teknologioita että perinteisempiäkin integraatiokäyttötapauksia niin pilvessä kuin paikallisten konesaliratkaisujenkin parissa. Frends on antanut jatkoaikaa OPR-Financen legacy-järjestelmille sekä nopeuttanut aikaa, jossa järjestelmät saadaan tuotantoon.

Frendsin avulla pystyimme vaihtamaan Ostosraha-tuotteen taustajärjestelmän muutamassa päivässä. Ilman frendsiä työ olisi vienyt viikkoja.

Ville Rontti
CTO, OPR-Finance Oy

Tulokset

OPR-Finance on toteuttanut useita integraatioita frends eiPaaS -alustan avulla. Frends on low-code-alustana tarjonnut mahdollisuuden ketterään kehitystyöhön ilman kolmansia osapuolia. OPR-Finance on toteuttanut julkiset rajapinnat OpenAPI-standardin mukaisesti sekä perinteisiä tiedonsiirtoja järjestelmien välillä. Prosessiautomaatio on myös merkittävä osa OPR-Financen integraatioita.

OPR-Finance on malliesimerkki tee-se-itse eli DIY-asiakkaasta, joka on omaksunut FRENDS-integraatioalustan parhaat puolet. Hyvänä esimerkkinä mainittakoon mm. OpenAPI-rajapinnan julkaisu tunnissa. Ilman FRENDS-integraatioalustaa vastaavan julkaisu olisi vienyt päiviä.

Stefan Sirkiä
Account Manager, HiQ Finland

Frendsin hyödyt

  • Mahdollisuus tarjota Legacy -palveluille moderni käyttöliittymä (esim. React UI käyttää legacy PHP-järjestelmää, jonka välissä frends toimii)

  • OPR-Finance on rakentanut kymmeniä, ellei satoja apeja

  • Mahdollisuus hyödyntää eri ympäristöissä (OnPremise, AWS) olevia palveluita

  • Helppo virheiden hallinta (visuaalinen käyttöliittymä)

  • Helppo kehittää uusia apeja

OPR-Finance käyttää frendsin hybridiominaisuuksia, jolloin rajapintoja voidaan julkaista pilvessä ja osia suorituksesta tehdä omassa konesalissa. Valinta tapahtuu pääjärjestelmien sijainnin perusteella. Apien lisäksi OPR-Finance käyttää frendsiä prosessiautomaatiossa, datamuunnoksessa ja perinteisessä tiedostonsiirroissa (MFT, Managed File Transfer) järjestelmien ja kumppanien välillä.

OPR-Finance Oy

OPR-Finance Oy on vuonna 2005 perustettu suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia kuluttaja- ja yritysluottopalveluita. Keskeisimpiä tuotteitamme ovat Everyday.fi ja Yritysluotto.fi sekä ulkomailla EverydayPlus. Toimimme tällä hetkellä Suomen lisäksi neljässä EU-maassa: Ruotsissa, Tanskassa, Hollannissa ja Tšekissä.

Tutustu lisää
Integraatioreferenssejämme
OPR-Finance sai tehokkuutta frends-integraatioalustasta
OPR-Finance Oy valitsi frends-integraatioalustan, joka on antanut jatkoaikaa Legacy-järjestelmille sekä nopeuttanut järjestelmien kehityksestä tuotantoon menoaikaa.
Kuopion Energia valitsi RPA-haasteeseensa HiQ:n Hyperautomaatioratkaisun
Kuopion Energia on käyttänyt HiQ:n integraatioalusta FRENDSiä vuodesta 2018. Yhteistyö syvenee kattamaan ohjelmistorobotiikan ratkaisut ja tukipalvelun.
Nurminen Logistics – Biztalkista Frends-hyperautomaatioalustaan
Nurminen Logistics valitsi HiQ:n nykyisten Biztalk-integraatioiden tukikumppaniksi sekä toimittamaan uudet integraatiot valitsemalleen Frends-hyperautomaatioalustalle
Integraatiosta hyperautomaatioon
Aalto tekee avoimet rajapintansa ja sisäiset integraationsa frends -integraatioalustalla. RPA on korvattu tekoälyllistetyllä hyperautomaatiolla.
S-Pankki integroi Frends:llä
S-Pankki teki Integraatiot, prosessiautomaatiot ja APIt Frends:llä kustannusten ollessa kolmannes aiempaan ratkaisuun verrattuna.
Eltelin moderni prosessiautomaatio
Automatisoidut työtilausprosessit tuovat kustannussäästöjä, luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä
Helen integraatioratkaisut FRENDS:llä
Helen on toteuttanut satoja integraatioita ja apeja FRENDS-integraatioalustan kautta.
Turku Energia integroi Frends:llä
Frends -integraatioalustan avulla Turku Energia on tehnyt ketterästi uusia integraatioita ja muokannut vanhoja tehokkaammiksi.
HAMK integroi FRENDS:llä
HAMK otti niskalenkin integraatiokehityksestään FRENDS-integraatioalustan avulla.
Arc Technology - HR-integraatioita
HiQ:n integraatioalusta FRENDS tarjoaa integraatiot Arc Technologyn omien, asiakkaiden, ja kolmansien osapuolten tietojärjestelmien välille.
Viestilehdet valitsi FRENDS:n eiPaaS
Viestilehdet ja HiQ Finland ovat tehneet sopimuksen FRENDS-integraatioalustan toimittamisesta
HiQ tuo Raisiolle säästöjä ja lisää liiketoiminnan joustavuutta
Raisio otti onnistuneesti käyttöön HiQ:n frends-integraatioalustan yksinkertaistamaan liiketoimintaprosesseja
MTV ja HiQ strategiseen kumppanuuteen
HiQ:n ketteryys ja ammattitaito vastaavat MTV:n nopeasti muuttuviin tarpeisiin.
Integraatiot luovat Nevelle liiketoimintaa
HiQ ICC ohjaa Neven integraatioratkaisujen kehittämistä, ylläpitoa ja tuotannon toimintaa liiketoiminnan tarpeet huomioiden.
Taksini - moderni kuljetusratkaisu
Digitaalinen alusta tukee Lähitaksin liiketoimintaa. Sitä hyödynnetään myös modernissa ja helppokäyttöisessä Taksini-mobiilisovelluksessa.
Haminan Energia valitsi HiQ:n kehittämän frendsin uudeksi integraatioalustakseen
Digitalisoitunut toimintaympäristö edellyttää luotettavan ja helposti hallittavan integraatioalustan. Haminan Energia valitsi frendsin tuomaan tehokkuutta toimintaansa.
Oras luottaa Frends-integraatioalustaan
Tehokas integraatio säästää rahaa, lisää läpinäkyvyyttä ja parantaa mahdollisten virheiden hallintaa.
ISS otti käyttöön uuden Frends-integraatioympäristön osana ERP-uudistushanketta
ISS Palvelut on yksi suurimmista yksityisistä työnantajista Suomessa ja johtava kiinteistöpalveluyritys. HiQ:n ja ISS:n kumppanuus on jatkunut jo vuodesta 2013.
Integroi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Antti Toivanen
Integraatiopalvelut & RPAantti.toivanen@hiq.fi+358 40 715 1935