Oras luottaa Frends-integraatioalustaan

Tehokas integraatio säästää rahaa, lisää läpinäkyvyyttä ja parantaa mahdollisten virheiden hallintaa.

Oras valitsi Frends-integrointialustan ja siirsi myös kaikki aiemmat integraatiot uudelle eiPaaS-alustalle

Tehokas integraatio säästää rahaa, lisää läpinäkyvyyttä ja parantaa mahdollisten virheiden hallintaa. Kansainvälisesti toimivalle Orakselle tietojärjestelmien integroinnit ovat erityisen tärkeä osa liiketoimintaprosesseja - ja niiden merkitys ei ole vielä saavuttanut huippuaan.

Tehokas integraatio säästää rahaa, lisää läpinäkyvyyttä ja parantaa mahdollisten virheiden hallintaa.

Head of Business Process Development, Oras

Heidi Evilampi

Tietojärjestelmien integroinnit ovat tärkeä tekijä Oraksen liiketoiminnassa. Tilausten, vahvistusten ja laskutuksen lisäksi kaikkien maiden välinen tietoliikenne perustuu eri järjestelmien integrointeihin: integroinnin määrä ja merkitys kasvaa jatkuvasti. Prosessien joustavan arkkitehtuurin ansiosta pystymme nyt rakentamaan integrointeja aina tarvittaessa. Sen lisäksi, että otimme käyttöön uuden version integraatioalustasta, määrittelimme ja päivitimme myös kaikki nykyiset integraatiomme.

"Hybridi-integraatioalusta nousee alhaalta julkiselle puolelle ja yrittää peittää koko paletin mahdollisimman kattavasti", kertoo Oraksen Heidi Evilampi.

Uuden järjestelmän ytimessä Frends yhdistää tulevan ja lähtevän tiedonsiirron ERP:iin. Frends tuo läpinäkyvyyden elementin seurannan kautta. Tämäntyyppinen keskitetty ohjaus oli yksi uuden järjestelmän avainkriteereistä: Olimme melko perehtyneet Frendsiin ja päätimme ottaa sen uuden version käyttöön keskitettynä alustana integraatioillemme. Se on tehokas ja keskeinen osa melkein kaikkia integraatioitamme. Valitsimme Frendsin, koska he ovat vilpittömästi kiinnostuneita työskentelemään kanssamme ja heillä on tarvittava syvällinen asiantuntemus integraatioista.

Prosessien joustavan arkkitehtuurin ansiosta pystymme nyt rakentamaan integrointeja aina tarvittaessa.

Head of Business Process Development, Oras

Heidi Evilampi

Oras Group

Oras Group on merkittävä eurooppalainen talotekniikan vesikalustetoimittaja: markkinajohtaja Pohjoismaissa ja johtava yritys Manner-Euroopassa. Yrityksen tehtävä on tehdä veden käytöstä helppoa sekä ympäristöä säästävää ja sen visiona on tulla kehittyneiden vesikalusteiden eurooppalaiseksi johtajaksi. Konsernilla on kaksi vahvaa brändiä, Oras ja Hansa. Oras Groupin omistaa perheyhtiö, teollinen omistaja Oras Invest.

Konsernin emoyhtiön Oras Oy:n kotipaikka on Raumalla ja tehtaat sijaitsevat Raumalla, Tšekin Kralovicessa ja Puolan Olesnossa. Konserni toimii 20 markkinalla oman henkilöstön voimin. Oras Groupin vuoden 2019 liikevaihto oli 225,4 miljoonaa euroa ja tilikauden lopussa konserni työllisti 1400 henkilöä.

Integroi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Antti Toivanen
Frends integraatiopalvelutantti.toivanen@hiq.fi+358 40 715 1935