HiQ

Oras luottaa Frends-integraatioalustaan

Tehokas integraatio säästää rahaa, lisää läpinäkyvyyttä ja parantaa mahdollisten virheiden hallintaa.

Oras valitsi Frends-integrointialustan ja siirsi myös kaikki aiemmat integraatiot uudelle eiPaaS-alustalle

Tehokas integraatio säästää rahaa, lisää läpinäkyvyyttä ja parantaa mahdollisten virheiden hallintaa. Kansainvälisesti toimivalle Orakselle tietojärjestelmien integroinnit ovat erityisen tärkeä osa liiketoimintaprosesseja - ja niiden merkitys ei ole vielä saavuttanut huippuaan.

Tehokas integraatio säästää rahaa, lisää läpinäkyvyyttä ja parantaa mahdollisten virheiden hallintaa.

Heidi Evilampi
Head of Business Process Development, Oras

Tietojärjestelmien integroinnit ovat tärkeä tekijä Oraksen liiketoiminnassa. Tilausten, vahvistusten ja laskutuksen lisäksi kaikkien maiden välinen tietoliikenne perustuu eri järjestelmien integrointeihin: integroinnin määrä ja merkitys kasvaa jatkuvasti. Prosessien joustavan arkkitehtuurin ansiosta pystymme nyt rakentamaan integrointeja aina tarvittaessa. Sen lisäksi, että otimme käyttöön uuden version integraatioalustasta, määrittelimme ja päivitimme myös kaikki nykyiset integraatiomme.

"Hybridi-integraatioalusta nousee alhaalta julkiselle puolelle ja yrittää peittää koko paletin mahdollisimman kattavasti", kertoo Oraksen Heidi Evilampi.

Uuden järjestelmän ytimessä Frends yhdistää tulevan ja lähtevän tiedonsiirron ERP:iin. Frends tuo läpinäkyvyyden elementin seurannan kautta. Tämäntyyppinen keskitetty ohjaus oli yksi uuden järjestelmän avainkriteereistä: Olimme melko perehtyneet Frendsiin ja päätimme ottaa sen uuden version käyttöön keskitettynä alustana integraatioillemme. Se on tehokas ja keskeinen osa melkein kaikkia integraatioitamme. Valitsimme Frendsin, koska he ovat vilpittömästi kiinnostuneita työskentelemään kanssamme ja heillä on tarvittava syvällinen asiantuntemus integraatioista.

Prosessien joustavan arkkitehtuurin ansiosta pystymme nyt rakentamaan integrointeja aina tarvittaessa.

Heidi Evilampi
Head of Business Process Development, Oras

Oras Group

Oras Group on merkittävä eurooppalainen talotekniikan vesikalustetoimittaja: markkinajohtaja Pohjoismaissa ja johtava yritys Manner-Euroopassa. Yrityksen tehtävä on tehdä veden käytöstä helppoa sekä ympäristöä säästävää ja sen visiona on tulla kehittyneiden vesikalusteiden eurooppalaiseksi johtajaksi. Konsernilla on kaksi vahvaa brändiä, Oras ja Hansa. Oras Groupin omistaa perheyhtiö, teollinen omistaja Oras Invest.

Konsernin emoyhtiön Oras Oy:n kotipaikka on Raumalla ja tehtaat sijaitsevat Raumalla, Tšekin Kralovicessa ja Puolan Olesnossa. Konserni toimii 20 markkinalla oman henkilöstön voimin. Oras Groupin vuoden 2019 liikevaihto oli 225,4 miljoonaa euroa ja tilikauden lopussa konserni työllisti 1400 henkilöä.

Tutustu lisää
Integraatioreferenssejämme
OPR-Finance sai tehokkuutta frends-integraatioalustasta
OPR-Finance Oy valitsi frends-integraatioalustan, joka on antanut jatkoaikaa Legacy-järjestelmille sekä nopeuttanut järjestelmien kehityksestä tuotantoon menoaikaa.
Kuopion Energia valitsi RPA-haasteeseensa HiQ:n Hyperautomaatioratkaisun
Kuopion Energia on käyttänyt HiQ:n integraatioalusta FRENDSiä vuodesta 2018. Yhteistyö syvenee kattamaan ohjelmistorobotiikan ratkaisut ja tukipalvelun.
Nurminen Logistics – Biztalkista Frends-hyperautomaatioalustaan
Nurminen Logistics valitsi HiQ:n nykyisten Biztalk-integraatioiden tukikumppaniksi sekä toimittamaan uudet integraatiot valitsemalleen Frends-hyperautomaatioalustalle
Integraatiosta hyperautomaatioon
Aalto tekee avoimet rajapintansa ja sisäiset integraationsa frends -integraatioalustalla. RPA on korvattu tekoälyllistetyllä hyperautomaatiolla.
S-Pankki integroi Frends:llä
S-Pankki teki Integraatiot, prosessiautomaatiot ja APIt Frends:llä kustannusten ollessa kolmannes aiempaan ratkaisuun verrattuna.
Eltelin moderni prosessiautomaatio
Automatisoidut työtilausprosessit tuovat kustannussäästöjä, luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä
Helen integraatioratkaisut FRENDS:llä
Helen on toteuttanut satoja integraatioita ja apeja FRENDS-integraatioalustan kautta.
Turku Energia integroi Frends:llä
Frends -integraatioalustan avulla Turku Energia on tehnyt ketterästi uusia integraatioita ja muokannut vanhoja tehokkaammiksi.
HAMK integroi FRENDS:llä
HAMK otti niskalenkin integraatiokehityksestään FRENDS-integraatioalustan avulla.
Arc Technology - HR-integraatioita
HiQ:n integraatioalusta FRENDS tarjoaa integraatiot Arc Technologyn omien, asiakkaiden, ja kolmansien osapuolten tietojärjestelmien välille.
Viestilehdet valitsi FRENDS:n eiPaaS
Viestilehdet ja HiQ Finland ovat tehneet sopimuksen FRENDS-integraatioalustan toimittamisesta
HiQ tuo Raisiolle säästöjä ja lisää liiketoiminnan joustavuutta
Raisio otti onnistuneesti käyttöön HiQ:n frends-integraatioalustan yksinkertaistamaan liiketoimintaprosesseja
MTV ja HiQ strategiseen kumppanuuteen
HiQ:n ketteryys ja ammattitaito vastaavat MTV:n nopeasti muuttuviin tarpeisiin.
Integraatiot luovat Nevelle liiketoimintaa
HiQ ICC ohjaa Neven integraatioratkaisujen kehittämistä, ylläpitoa ja tuotannon toimintaa liiketoiminnan tarpeet huomioiden.
Taksini - moderni kuljetusratkaisu
Digitaalinen alusta tukee Lähitaksin liiketoimintaa. Sitä hyödynnetään myös modernissa ja helppokäyttöisessä Taksini-mobiilisovelluksessa.
Haminan Energia valitsi HiQ:n kehittämän frendsin uudeksi integraatioalustakseen
Digitalisoitunut toimintaympäristö edellyttää luotettavan ja helposti hallittavan integraatioalustan. Haminan Energia valitsi frendsin tuomaan tehokkuutta toimintaansa.
ISS otti käyttöön uuden Frends-integraatioympäristön osana ERP-uudistushanketta
ISS Palvelut on yksi suurimmista yksityisistä työnantajista Suomessa ja johtava kiinteistöpalveluyritys. HiQ:n ja ISS:n kumppanuus on jatkunut jo vuodesta 2013.
Integroi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Antti Toivanen
Integraatiopalvelut & RPAantti.toivanen@hiq.fi+358 40 715 1935