St1 valitsi HiQ:n mobiilisovellustensa tukikumppaniksi

St1 on valinnut HiQ Finland Oy:n mobiilisovellustensa tukikumppaniksi kaikissa pohjoismaissa.

St1 valitsi HiQ:n mobiilisovellustensa tukikumppaniksi

St1 on valinnut HiQ Finland Oy:n mobiilisovellustensa tukikumppaniksi kaikissa pohjoismaissa. St1 tarjoaa mobiilisovellusten kautta asiakkailleen kattavat mobiilipalvelut kuten mobiilimaksamisen, mobiilitankkaamisen, maakohtaiset kanta-asiakasedut ja luottokorttipalvelut, mukaan lukien ApplePayn.

Tuotannon varmuutta ja ennakoitavuutta kehityksen tueksi

St1 panostaa vahvasti digitaalisten palveluiden ja mobiilipalveluiden kehitykseen. Luotettavasti toimivat tuotantosovellukset mahdollistavat laadukkaan asiakaskokemuksen lisäksi myös kehitysresurssien kohdistamisen uusien palveluiden kehittämiseen.

HiQ:n mobiilituki tarjoaa tuotannon operoinnin lisäksi mobiilialustojen versiopäivitysten seurannan ja proaktiivisen testaamisen sekä korjaukset että sovellusarvosteluiden seurannan. Mobiilisovellusmarkkina liikkuu nopeasti ja esimerkiksi uusia käyttöjärjestelmäversioita julkaistaan vuosittain lähes 20.

HiQ vastaa myös mobiilisovellusten jatkuvasta kehittämisestä. Tutustu lisää.

Panostamme mobiilipalveluihimme ja haluamme tarjota asiakkaillemme jatkuvasti kehittyvät ja vakaat sovellukset. HiQ:n palvelu nopeuttaa ongelmanratkaisua, pitää huolen päivittyvistä mobiilialustoista ja vapauttaa omaa henkilöstöämme uusien palveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen.

Head of Digital, St1 Nordic Oy

Linda Pihl

Seuraavan sukupolven tukipalvelut

HiQ pitää huolta asiakkaiden digitaalisista investoinneista toimittamalla tukipalvelua yli sadalle asiakkaalle. Uudistetut tukipaketit yhdistävät tuotannon varmuuden ja palvelujen jatkuvan kehittymisen. Tukipalvelut, kuten mobiilituki, sisältävät teknologiakohtaisesti räätälöityjä toimenpiteitä, joilla tuotetaan lisäarvoa ratkaisun elinkaaren kaikissa vaiheissa.

”HiQ näkee tuotannon ylläpidon ja jatkuvan parantamisen tärkeänä osana asiakkaillemme tarjottavaa kokonaispalvelua. Olemme ylpeitä siitä, että kumppanuutemme St1:n kanssa syvenee myös mobiilitukeen”, kommentoi Timo Vesa, HiQ:n jatkuvien palveluiden liiketoimintajohtaja.

St1 - energiayhtiö, joka haastaa totunnaiset tavat

St1 toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Toimintamme painopiste on polttoaineiden markkinointi ja uusiutuvat energiaratkaisut sekä nestemäisten polttoaineiden kehittäminen ja jalostus. St1:n liikennepolttoaineiden jakeluverkossa on yli 1 300 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Shell-brändi on käytössämme lisenssisopimuksella. Nämä kaksi brändiä täydentävät toisiaan: niiden erilaisilla tarjonnoilla ja vahvoilla palvelukonsepteilla voimme saavuttaa laajemman asiakaskunnan. Yli 600 000 asiakasta asioi päivittäin St1:n toimipisteissä.

Ylläpidä & Paranna

Ota yhteyttä ja kysy lisää