HiQ

Turku Energia valitsi HiQ:n uuden integraatioprojektinsa toteuttajaksi

Turku Energia valitsi HiQ:n toteuttamaan uuden toiminnanohjausjärjestelmänsä integraatiot. Integraatiot toteutetaan HiQ:n frends–integraatioalustalle.

Turku Energia valitsi HiQ:n uuden integraatioprojektinsa toteuttajaksi

Turku Energia valitsi HiQ:n toteuttamaan uuden toiminnanohjausjärjestelmänsä integraatiot. Integraatiot toteutetaan HiQ:n Frends-integraatioalustalle.

Kohti entistä tehokkaampaa energiayhtiötä

Turku Energia panostaa energiajärjestelmän kehittämiseen ja tehostamiseen. Samalla vaatimukset IT-ympäristöille kasvavat, minkä myötä Turku Energia on päättänyt modernisoida tuotannonohjausjärjestelmänsä pilvipohjaiseksi. Turku Energia on tukeutunut HiQ:n frends-integraatioalustaan jo vuodesta 2011 integraatioissaan ja prosessiautomaatioissaan. Turku Energia on perinteisesti tehnyt integraatiot itse. Nyt he ovat valinneet HiQ:n toteuttamaan uuden toiminnanohjausjärjestelmän integraatiot. HiQ:lla on pitkä ja vahva kokemus erilaisista energiasektorin järjestelmähankkeista.

Nyt käynnissä on samanaikaisesti useita merkittäviä IT-projekteja, minkä vuoksi myös integraatioiden toteuttaminen vaatii erityisen paljon resursseja. Yhteistyö HiQ:n kanssa on sujunut erinomaisesti ja heillä on paljon kokemusta vastaavista, isoista projekteista energia-alalla. Integraatioiden kehitystyön toteuttaminen heidän kanssaan uuden toiminnanohjausprojektimme osalta oli tässä tilanteessa luonteva ratkaisu.

Yrjö Kujala
Kehityspäällikkö, Turku Energia

Turku Energia - Varsinais-Suomen johtava energiayhtiö

Turku Energia on Varsinais-Suomen johtava energiayhtiö ja yksi Suomen suurimmista alan yhtiöistä. Yhtiö on sitoutunut kehittämään energia-alaa ja toimimaan alan edelläkävijänä. Turku Energia tarjoaa asiakkailleen ympäristöä, elämänlaatua ja kilpailukykyä parantavia energiapalveluita. Turku Energia -konsernin emoyhtiö on Oy Turku Energia – Åbo Energi Ab, jonka omistaa Turun kaupunki.

Tutustu lisää
Integraatioreferenssejämme
OPR-Finance sai tehokkuutta frends-integraatioalustasta
OPR-Finance Oy valitsi frends-integraatioalustan, joka on antanut jatkoaikaa Legacy-järjestelmille sekä nopeuttanut järjestelmien kehityksestä tuotantoon menoaikaa.
Kuopion Energia valitsi RPA-haasteeseensa HiQ:n Hyperautomaatioratkaisun
Kuopion Energia on käyttänyt HiQ:n integraatioalusta FRENDSiä vuodesta 2018. Yhteistyö syvenee kattamaan ohjelmistorobotiikan ratkaisut ja tukipalvelun.
Nurminen Logistics – Biztalkista Frends-hyperautomaatioalustaan
Nurminen Logistics valitsi HiQ:n nykyisten Biztalk-integraatioiden tukikumppaniksi sekä toimittamaan uudet integraatiot valitsemalleen Frends-hyperautomaatioalustalle
Integraatiosta hyperautomaatioon
Aalto tekee avoimet rajapintansa ja sisäiset integraationsa frends -integraatioalustalla. RPA on korvattu tekoälyllistetyllä hyperautomaatiolla.
S-Pankki integroi Frends:llä
S-Pankki teki Integraatiot, prosessiautomaatiot ja APIt Frends:llä kustannusten ollessa kolmannes aiempaan ratkaisuun verrattuna.
Eltelin moderni prosessiautomaatio
Automatisoidut työtilausprosessit tuovat kustannussäästöjä, luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä
Helen integraatioratkaisut FRENDS:llä
Helen on toteuttanut satoja integraatioita ja apeja FRENDS-integraatioalustan kautta.
Turku Energia integroi Frends:llä
Frends -integraatioalustan avulla Turku Energia on tehnyt ketterästi uusia integraatioita ja muokannut vanhoja tehokkaammiksi.
HAMK integroi FRENDS:llä
HAMK otti niskalenkin integraatiokehityksestään FRENDS-integraatioalustan avulla.
Arc Technology - HR-integraatioita
HiQ:n integraatioalusta FRENDS tarjoaa integraatiot Arc Technologyn omien, asiakkaiden, ja kolmansien osapuolten tietojärjestelmien välille.
Viestilehdet valitsi FRENDS:n eiPaaS
Viestilehdet ja HiQ Finland ovat tehneet sopimuksen FRENDS-integraatioalustan toimittamisesta
HiQ tuo Raisiolle säästöjä ja lisää liiketoiminnan joustavuutta
Raisio otti onnistuneesti käyttöön HiQ:n frends-integraatioalustan yksinkertaistamaan liiketoimintaprosesseja
MTV ja HiQ strategiseen kumppanuuteen
HiQ:n ketteryys ja ammattitaito vastaavat MTV:n nopeasti muuttuviin tarpeisiin.
Integraatiot luovat Nevelle liiketoimintaa
HiQ ICC ohjaa Neven integraatioratkaisujen kehittämistä, ylläpitoa ja tuotannon toimintaa liiketoiminnan tarpeet huomioiden.
Taksini - moderni kuljetusratkaisu
Digitaalinen alusta tukee Lähitaksin liiketoimintaa. Sitä hyödynnetään myös modernissa ja helppokäyttöisessä Taksini-mobiilisovelluksessa.
Haminan Energia valitsi HiQ:n kehittämän frendsin uudeksi integraatioalustakseen
Digitalisoitunut toimintaympäristö edellyttää luotettavan ja helposti hallittavan integraatioalustan. Haminan Energia valitsi frendsin tuomaan tehokkuutta toimintaansa.
Oras luottaa Frends-integraatioalustaan
Tehokas integraatio säästää rahaa, lisää läpinäkyvyyttä ja parantaa mahdollisten virheiden hallintaa.
ISS otti käyttöön uuden Frends-integraatioympäristön osana ERP-uudistushanketta
ISS Palvelut on yksi suurimmista yksityisistä työnantajista Suomessa ja johtava kiinteistöpalveluyritys. HiQ:n ja ISS:n kumppanuus on jatkunut jo vuodesta 2013.
Integroi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Antti Toivanen
Integraatiopalvelut & RPAantti.toivanen@hiq.fi+358 40 715 1935