Turku Energia valitsi HiQ:n uuden integraatioprojektinsa toteuttajaksi

Turku Energia valitsi HiQ:n toteuttamaan uuden toiminnanohjausjärjestelmänsä integraatiot. Integraatiot toteutetaan HiQ:n frends–integraatioalustalle.

Turku Energia valitsi HiQ:n uuden integraatioprojektinsa toteuttajaksi

Turku Energia valitsi HiQ:n toteuttamaan uuden toiminnanohjausjärjestelmänsä integraatiot. Integraatiot toteutetaan HiQ:n Frends-integraatioalustalle.

Kohti entistä tehokkaampaa energiayhtiötä

Turku Energia panostaa energiajärjestelmän kehittämiseen ja tehostamiseen. Samalla vaatimukset IT-ympäristöille kasvavat, minkä myötä Turku Energia on päättänyt modernisoida tuotannonohjausjärjestelmänsä pilvipohjaiseksi. Turku Energia on tukeutunut HiQ:n frends-integraatioalustaan jo vuodesta 2011 integraatioissaan ja prosessiautomaatioissaan. Turku Energia on perinteisesti tehnyt integraatiot itse. Nyt he ovat valinneet HiQ:n toteuttamaan uuden toiminnanohjausjärjestelmän integraatiot. HiQ:lla on pitkä ja vahva kokemus erilaisista energiasektorin järjestelmähankkeista.

Nyt käynnissä on samanaikaisesti useita merkittäviä IT-projekteja, minkä vuoksi myös integraatioiden toteuttaminen vaatii erityisen paljon resursseja. Yhteistyö HiQ:n kanssa on sujunut erinomaisesti ja heillä on paljon kokemusta vastaavista, isoista projekteista energia-alalla. Integraatioiden kehitystyön toteuttaminen heidän kanssaan uuden toiminnanohjausprojektimme osalta oli tässä tilanteessa luonteva ratkaisu.

Kehityspäällikkö, Turku Energia

Yrjö Kujala

Turku Energia - Varsinais-Suomen johtava energiayhtiö

Turku Energia on Varsinais-Suomen johtava energiayhtiö ja yksi Suomen suurimmista alan yhtiöistä. Yhtiö on sitoutunut kehittämään energia-alaa ja toimimaan alan edelläkävijänä. Turku Energia tarjoaa asiakkailleen ympäristöä, elämänlaatua ja kilpailukykyä parantavia energiapalveluita. Turku Energia -konsernin emoyhtiö on Oy Turku Energia – Åbo Energi Ab, jonka omistaa Turun kaupunki.

Integroi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Antti Toivanen
Frends integraatiopalvelutantti.toivanen@hiq.fi+358 40 715 1935