UiPath + FRENDS = automaation uusi taso

HiQ yhdistä UiPathin ohjelmistorobotiikan ja FRENDS-integraatioalustan yhdeksi kokonaisuudeksi. Lopputulos on markkinoiden kattavin integraatio- ja automaatioalusta.

UiPath + FRENDS = prosessiautomaation uusi taso

Ohjelmistorobotiikan ja integraatioalustalla tehtävän prosessiautomaatio muistuttavat toisiaan. Niiden englanninkieliset termit ovatkin robotic process automation (RPA) ja business process automation (BPA).

RPA:ssa simuloidaan ihmistä, joka suorittaa rutiineitaan käyttöliittymien päällä – BPA:ssa automatisoidaan prosesseja suoraan järjestelmien rajapintojen (apien) päällä. Jälkimmäinen on arvatenkin kertaluokkia tehokkaampi massojen käsittelyssä, mutta ei pysty kaikkiin tapauksiin – esimerkiksi järjestelmiin, millä ei ole rajapintoja tai logiikka on upotettu käyttöliittymän napin taakse.

FRENDS integraatioalusta orkestroi tätä rajapintojen päällä tapahtuvaa automaatiota standardilla - Microsoft Visiostakin tutulla - Business Process Model Notation (BPMN) -kielellä.

Olemme HiQ:lla yhdistäneet täysiverisen integraatioalustan kyvykkyyden ja kehittyneen prosessien automatisoinnin ja monitoroinnin yhteen UiPathin ohjelmistorobotiikan kanssa. Pystyt jatkossa ajamaan UiPath robotteja kuin ne olisivat FRENDS agenttejasi ilman, että orkestrointiin tarvitaan erillistä UiPathin orkestraattoria. Halutessasi voit käyttää jo hankkimaasi UiPath ympäristöä osana FRENDS:n kokonaisvaltaista prosessiautomaatio- ja integraatioratkaisua.

FRENDS yhdistää BPA:n ja RPA:n saumattomasti toisiinsa
FRENDS yhdistää BPA:n ja RPA:n saumattomasti toisiinsa

FRENDS:n ja UiPathin yhteisratkaisulla saavutat integraatioalustan kytkeytymis- ja ilmaisuvoiman ja ohjelmistorobotiikan hyödyt yhdessä koherentissa paketissa. Onkin alun alkaen hupsua erotella RPA:ta ja integraatiota toisistaan – molemmat ovat tapoja tehdä prosessiautomaatiota erilaisissa käyttötapauksissa.

Ota parhaat palat molemmista maailmoista! Ota yhteyttä sivun lopusta löytyvällä lomakkeella tai soita +358 40 715 1935 / Antti Toivanen.

Antti Toivanen
Frends integraatiopalvelut

Kirjoittajalla on yli 23 vuoden kokemus prosessiautomaatiosta ja järjestelmäintegraatiosta

Lisää

Tästä projektista

Antti Toivanen
Frends integraatiopalvelutantti.toivanen@hiq.fi+358 40 715 1935