Urheilun digitalisointi: Hippos valitsi Frends integraatioalustan luomaan keskitetyn tiedonjakoalustan Euroopan raviliitolle

Urheilun digitalisointi: Hippos valitsi Frends integraatioalustan luomaan keskitetyn tiedonjakoalustan Euroopan raviliitolle.

Urheilun digitalisointi: Hippos valitsi Frends integraatioalustan luomaan keskitetyn tiedonjakoalustan Euroopan raviliitolle

Euroopan raviliitto (Union Europeenne du Trot) UET päätti luoda foorumin, joka mahdollistaisi yhtenäisten tietojen julkaisemisen hevoskilpailujen tuloksista sen kaikissa jäsenvaltioissa. UET:llä on 18 jäsenyhdistystä: Itävallassa, Belgiassa, Tanskassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Alankomaissa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Sveitsissä, Espanjassa, Maltalla, Tšekin tasavallassa, Virossa, Venäjällä ja Unkarissa. Suomen Hippos Ry: llä (Suomen Hevosurheiluliitto) on ollut keskeinen rooli keskitetyn tiedonvaihtoprosessin luomisessa ja valittiin Frends integraatioalustaksi projektin toteuttamiseksi.

"Frends iPaaS oli kustannustehokas ja erityisesti helpoin ymmärrettävä ratkaisu selkeällä arkkitehtuurilla API-kehityksessä, API-hallinnassa ja tiedonsiirrossa projektin eri osapuolten välillä."

IT-johtaja, Hippos

Jukka Niskanen

Kerätyt tiedot yhtenäistetään yhdeksi muodoksi ja jaetaan eri maiden kanssa lähes reaaliajassa Frendsin kanssa ja julkaistaan ​​Frends API -kerroksen kautta. Ensimmäiset maat, jotka aloittivat tietojen jakamisen kesällä 2021, ovat Ranska, Ruotsi, Suomi ja Norja. Muut UET-maat seuraavat sen jälkeen.

Lisätietoja:

Hippos: https://www.hippos.fi UET: https://www.uet-trot.eu/en/

Frends iPaaS: https://frends.com

Yhteys

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä