Visma Connect ja Frends yhdistivät voimansa toimittaa FRENDS integraatioalusta Hollannin markkinoille

Visma Connect ja Frends Technology toimittaa Frends-integraatioalustan Visma Connectin nopeasti kasvavalle Hollannin integraatiopalvelujen asiakaskunnalle

Raportointiteknologian markkinajohtaja Visma Connect ja suomalainen integraatioalusta Frends Technology toimittaa Frends-integraatioalustan Visma Connectin nopeasti kasvavalle Hollannin integraatiopalvelujen asiakaskunnalle. Frends integraatioalusta antaa organisaatioille mahdollisuuden kehittää, hallita ja suojata kaikkia API-integraatioita ja prosessiautomaatiota yhdellä tehokkaalla alustalla.
Raportointiteknologian markkinajohtaja Visma Connect ja suomalainen integraatioalusta Frends Technology toimittaa Frends-integraatioalustan Visma Connectin nopeasti kasvavalle Hollannin integraatiopalvelujen asiakaskunnalle. Frends integraatioalusta antaa organisaatioille mahdollisuuden kehittää, hallita ja suojata kaikkia API-integraatioita ja prosessiautomaatiota yhdellä tehokkaalla alustalla.

Haag / Espoo 29.6.2021 - Raportointiteknologian markkinajohtaja Visma Connect ja suomalainen integraatioalusta Frends Technology toimittaa Frends-integraatioalustan Visma Connectin nopeasti kasvavalle Hollannin integraatiopalvelujen asiakaskunnalle. Frends integraatioalusta antaa organisaatioille mahdollisuuden kehittää, hallita ja suojata kaikkia API-integraatioita ja prosessiautomaatiota yhdellä tehokkaalla alustalla.

Frends tuo Visma Connectin tarjoamaan yksinkertaisen ja ketterän visuaaliseen low-code mallinnukseen ja seurantaan perustuvan kyvyn integraatiokyvyykkyyden. Sillä tuotetaan niin matalan latenssin API-rajapinnat kuin pitkäkestoisemmat prosessin kulut ja molempiin liittyvät integraatiot. Visma Connectin integraatioasiantuntijat tarjoavat täyden palvelun tukea ja voivat määrittää integraatioprosessit Frendsissä helposti aiempaa nopeammin. Asiakkaan tarpeista riippuen he voivat myös ylläpitää ja kehittää lisäintegraatioita.

Integraatiopalvelujen kysyntä kasvaa nopeasti. Suurin osa sovelluksista toimitetaan nyt ohjelmistopalveluna (SaaS). SaaS-ohjelmistoyritykset ja heidän asiakkaansa etsivät käyttäjäystävällisiä ja tehokkaita integraatioita tehokkuuden maksimoimiseksi, uusien palvelujen tarjoamiseksi ja datan arvon hyödyntämiseksi. Samaan aikaan monet yritykset käyttävät edelleen paikan päällä olevia järjestelmiä, jotka voisivat hyötyä liitännöistä. Frendsin kaltaista hybridialustaa voidaan käyttää saumattomasti molemmissa tilanteissa.

Tietojen jakaminen on yksi digitaalisen yhteiskunnan pilareista. Frends tarjoaa intuitiivisen, low-coden ja erittäin tehokkaan yrityssovellusten integrointialustan, joka mahdollistaa turvalliset ja tehokkaat API-integraatiot. Tarkalleen mitä tarvitset tehokkaaseen tiedonsiirtoon.

Managing Director, Visma Connect

Kim Andersen

Yritysten on kehitettävä API-strategioita pysyäkseen merkityksellisinä ja vastaamaan kasvaviin asiakkaiden odotuksiin. Frendsin valmiit komponentit ja visuaalisuus auttavat palvelutuottajien loppuasiakkaita ottamaan palvelut nopeasti tuotantokäyttöön. Frends OEM sopii erityisesti palveluyrityksille, jotka haluavat:

  • tuottaa integraatiot nopeasti ja lisätä niillä kilpailuetua

  • mahdollistaa ja maksimoida oman palvelutuotteensa integroitavuuden niin pilvessä kuin konesaleissa

  • pitää integraatiokehityksen langat käsissään ja silti tuottaa integraatioratkaisut nopeasti hyvin tuetulla tuotteella

Low-Code-integraatiot näyttävät hämmästyttävän jopa kokeneita integraattoreita joustavuudella ja laajennettavuudella. Viimeinen niitti on Frendsin hinnoittelu, joka on ennen kaikkea julkista ja kohtuullista. Visma Connect on osoittanut Frends-osaamisen jo useille asiakkaille.

Head of Sales, Global frends, HiQ Finland

Juha Moisio

Visma Connect tarjoaa integraatiopalveluja monille yrityksille ja julkishallinnon tahoille. Nämä palvelut vaihtelevat konsultoinnista aina kokonaisiin tiimeihin, jotka hoitavat asiakkaiden integraatiot, APIen luonnin ja hallinnan sekä niiden elinkaaren.

Tietoja Visma Connectista

Digitaalisella aikakaudella data on tärkein voimavara. Tänä päivänä yritykset ja organisaatiot jakavat yhä enemmän tietoja keskenään kaikenlaisiin tarkoituksiin. Mutta miten tämä voidaan tehdä tehokkaalla ja turvallisella tavalla?

Visma Connect on johtava turvallisen, pätevän ja luotettavan tiedonvaihdon mahdollistaja. Aivan kuten energiayhtiöt rakensivat infrastruktuurin, joka mahdollisti teollisen vallankumouksen, Visma Connect on digitaalisen yhteiskunnan mahdollistaja.

https://vismaconnect.nl/en/

Tietoja Frendsistä

Frends on moderni hybridi-integraatioalusta, jolla hoidat integraatiotarpeesi aina tiedostonsiirroista hyperautomaatioon sekä APIen toteutukseen ja hallintaan. Frendsin erottaa muista erityisesti tekemisen ja valvonnan helppous.

httsp://frends.com

Lisätietoja:

Frends

Juha Moisio, Sales Director at Frends

juha.moisio@hiq.fi

+358 40 739 1412

Visma Connect

Hugo Herman de Groot, Commercial Director at Visma Connect

hugo.hermandegroot@visma.com

+31627172320

or

Sicco Brakema, Marketing Manager Visma Connect

sicco.brakema@visma.com

+31658811456

Yhteys

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä