Maailma ei pyöri ilman integraatioita. Me emme pyöri ilman sinua.

Sukella kanssamme integraatioiden ja APIen maailmaan.

Tiedän että juuri nyt sinua ahdistaa ja kyseenalaistat jokaisen koskaan tekemäsi valinnan. Ympärilläsi lähes kaikki tuntuvat tietävän, mitä he elämältään haluavat. Sinä olet opettajienkin mukaan “perushyvä kaikessa”. Se mitä nyt et vielä näe, on ajattelukykysi voima. Et ehkä kirjoittanut haluamaasi laudaturia matematiikasta, mutta loistit sekä englannissa että äidinkielessä. Sinun vahvuutesi onkin luoda rakenteita ja selittää omaa ajatteluasi ymmärrettävästi. Et jaksa aina opetella nippelitietoa ulkoa, mutta ymmärrät hämmästyttävällä tavalla, miten niin luonnon kuin yhteiskunnankin pienet ja suuret ekosysteemit toimivat ja miten erilaiset syy-seuraus-suhteet syntyvät.

Tällä hetkellä se saattaa tuntua vähäpätöiseltä. Onhan ympärilläsi suoranaisia matikkaneroja, SM-tason urheilijoita ja tulevia sydänkirurgeja. Sitten olet sinä, jolla on kova halu tehdä hyödyllisiä ja merkityksellisiä asioita, mutta et vaan tiedä miten. Epäilet, onko sinusta siihen – oletkohan riittävän lahjakas missään.

Jos nyt näkisit itsesi, eli minut noin viisitoista vuotta myöhemmin, lupaan että hymyilisit peilille piirun verran itsevarmemmin ja ryhtisi suoristuisi ainakin kolme senttiä.

Näkisit, että se työ, josta lopulta löydät kutsumuksesi, ei vaadi yhtään hattutemppua, väitöskirjaa, tuuria tai ihmelapsen geenejä – vaan sitä samaa uteliaisuutta, asiakokonaisuuksien rakentamista ja loogista päättelykykyä, joka teki sinusta lyömättömän niin Starcraft II:ssa, Master of Orionissa, Civilizationiz’ssa kuin XCOM2:ssa.

Pääset osaltasi vaikuttamaan miljoonien ihmisten elämään koneeltasi käsin silloinkin, kun kätesi hamuavat päivän seitsemättä kahvikuppia vain pysyäksesi hereillä. Työsi ei ole pitää inspiroivia puheita parrasvaloissa, uusien bioinnovaatioiden kehittämistä tai välitöntä ihmishenkien pelastamista, mutta omalla määrätietoisella tekemiselläsi olet mahdollistamassa muun muassa tätä kaikkea.

Muiden kaltaistesi kanssa autat pyörittämään tieinfraa ja lentoliikennettä, jotta ihmiset pääsevät kulkemaan ja yritykset pääsevät tarjoamaan tuotteitaan tai palveluitaan. Autat pitämään huolta siitä, että maksu- ja puheliikenne toimii, sähköt eivät katkea, palkat ilmestyvät tilille ajallaan ja kaupoista ei lopu kulutustavara. Autat postia kulkemaan, verkkokauppoja toimimaan ja tehtaita pyörittämään toimintaansa ilman, että elintärkeät komponentit loppuvat kesken. Pidät huolta siitä, että tieto liikkuu ja ihmiset voivat elää huoletta sitä arkeaan, jota he saavat itsestäänselvyytenä pitää.

Maailma ei pyöri ilman integraatioita. Me emme pyöri ilman sinua.

Olet integraattori.

Contact

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Elina Salo
Rekrytointi, Frendselina.salo@hiq.fi+358 45 677 4160