HiQ

Employee benefits

HIQ offers employees wide employee benefits and flexible work culture. Individual development and relaxed work environments are important for us.

2019

Henkilöstöedut

HiQ tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut ja mukavan työilmapiirin, jossa kehittyä ja kasvaa tekijänä. Meille yksilön henkilökohtaisilla tavoitteilla ja toiveilla on väliä, haluamme henkilöstömme voivan hyvin niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Työtehtävät ja urakehitys

Haluamme tarjota työntekijöillemme merkityksellistä ja mielenkiintoista tekemistä, olemme toteuttaneet monia yhteiskunnallisesti merkittäviä projekteja. Henkilökunnallamme on mahdollisuus vaikuttaa, millaisiin projekteihin ja teknologioihin he seuraavaksi pääsevät pureutumaan. Tarjoamme kattavat e-opiskelumahdollisuudet uusien teknologioiden haltuunottoon, sekä perinteisempää kurssitusta sisäisten ja ulkoisten resurssien avulla.

Hyvinvointia työssä ja vapaa-ajalla

Mielekkäät työtehtävät motivoivat henkilökuntaamme. Sen lisäksi työhön on oltava hyvät olosuhteet ja välineet, sekä sopivaa vastapainoa. Iloinen työkulttuuri ja mukavat kollegat auttavat arjessa. Vastapainoksi työlle tarjoamme kuntosaliedun, aktiivisen työhyvinvointitoiminnan urheilun ja kulttuurin parissa, hieronnan toimistolla ja kattavat työterveyspalvelut sekä sairasvakuutuksen. Perheellisten arkea pyrimme helpottamaan sairaan lapsen hoitopalvelulla sekä lasten leireillä, joita olemme toteuttaneet hankalien viikkojen aikana auttamaan lasten hoitopaikan järjestämisessä päiväkotien ja koulujen ollessa vielä kiinni.

Contact

Contact for more information