HiQ

HiQ cares about work life with children (Finnish)

Perheellisten arjen helpottaminen on tärkeä osa työhyvinvointia ja nykyaikaista yrityskulttuuria.

HiQlla huomioidaan lapsiperheet

Väittäisin työn ja lapsiperhearjen yhdistämisen olevan monille rankkaa. Sen vuoksi me HiQ:lla haluamme tukea perheellisiä eri tavoin.

Meillä on käytössä sairaan lapsen hoitopalvelu. Jos lapsi sairastuu, työntekijämme voi tilata hoitajan kotiin ja tehdä töitä etänä tai toimistolla. Vuodessa on myös useita viikkoja kun päiväkodit ja koulut ovat kiinni, mikä aiheuttaa uuden haasteen perheille. Tällaisina viikkoina tilaamme hoitajat toimistolle ja arki helpottuu hivenen.

Tarjoamme myös joustavat työajat ja useimmiten etätyö onnistuu. Tämä helpottaa kummasti arkea, etenkin kun pk-seudulla työmatkat ovat pitkät. Myös osa-aikatyöt mahdollistetaan elämäntilanteen mukaan.

Arjen keskellä haluamme myös mahdollistaa yhdessä tekemisen - perheen ja HiQlaisten kesken. Järjestämme muun muassa aina keväisin yhteisen niin kutsutun Tilinpäätöslounaan. Sinne ovat tervetulleita myös perheen pienimmät. Tapahtuma on viikonloppuna, keskellä päivää mukavassa miljöössä ja ohjelma on suunnattu pääosin lapsille. Tämä on kiitoksemme koko perheelle, että saamme 'varastaa' työntekijän aikaa HiQ:lle. Tapahtuma on ollut hyvin suosittu ja onnistunut - jatkamme siis pitkää perinnettämme.

Kansallinen Lapsi mukaan töihin -päivä kuuluu myös kalenteriimme. Onhan pienistä ihmisistä jännää nähdä, missä ne isien ja äitien päivät kuluvat.

Järjestämme myös muita yhteisiä perhetapahtumia vuoden aikana. Syksyllä vietimme koko perheen puuhapäivää Vihdin Super Parkissa. Mukaan ilmoittautui heti yli 100 perhettä. Tämä kertoo meille sen, että tilausta tällaiselle yhdessä vietetylle ajalle on ja vastaavia tapahtumia on luvassa jatkossakin.

Ja kenties nämä pienet, tulevaisuuden työntekijät pääsevät joskus osaksi joustavaa ja perhekeskeistä työkulttuuria, jossa ihmisten arjen helpottaminen on osa työhyvinvoinnista huolehtimista. Näin ainakin me toivomme!

Kiinnostaisiko sinua liittyä osaksi HiQta?

Voit olla suoraan yhteydessä Elina Saloon, elina.salo@hiq.fi. Katso myös kaikki avoimet työpaikkamme.

Contact

Contact for more information