HiQ

HiQ cares about work life with children (Finnish)

Perheellisten arjen helpottaminen on tärkeä osa työhyvinvointia ja nykyaikaista yrityskulttuuria.

HiQ:lla huomioidaan lapsiperheet

Väittäisin työn ja lapsiperhearjen yhdistämisen olevan monille rankkaa. Sen vuoksi me HiQ:lla haluamme tukea perheellisiä eri tavoin.

Joustavuutta arkeen

Tarjoamme joustavat työajat ja etämahdollisuuden projektista riippuen. Tämä helpottaa kummasti lapsiperhearjen pyöritystä. Myös osa-aikatyöt ja muut järjestelyt mahdollistetaan elämäntilanteen mukaan.

Käytössämme on myös sairaan lapsen hoitopalvelu. Jos lapsi sairastuu, työntekijämme voi tilata hoitajan kotiin ja tehdä töitä etänä tai toimistolla. Vuodessa on myös useita viikkoja kun päiväkodit ja koulut ovat kiinni, mikä aiheuttaa uuden haasteen perheille. Tällaisina viikkoina tilaamme hoitajat toimistolle helpottamaan työntekijöidemme arkea.

"Lastenhoitopalvelu on toiminut erinomaisesti ja mielestäni tämä on firmalta iso etu. Kun kolmevuotiaalle lapselleni nousi illalla lämpö, tilasin hoitajan aamuksi kotiin. Päätin jäädä työskentelemään etänä varmistaakseni, että kaikki sujuu kotona hyvin. Päivän aikana sain tehtyä hyvin töitä ja lapsikin oli innoissaan kun hän sai hoitotätiltä kaiken huomion", kertoo lastenhoitopalvelua testannut työntekijämme Antti.

Arjen keskellä yhdessä tekemistä

Arjen keskellä haluamme myös mahdollistaa yhdessä tekemisen - perheen ja HiQlaisten kesken. Järjestämme keväisin yhteisen niin kutsutun Tilinpäätöslounaan. Sinne ovat tervetulleita myös perheen pienimmät. Tapahtuma on viikonloppuna, mukavassa miljöössä ja ohjelma on suunnattu pääosin lapsille. Tämä on kiitoksemme koko perheelle, että saamme 'varastaa' työntekijän aikaa HiQ:lle. Tapahtuma on ollut hyvin suosittu ja onnistunut - jatkamme siis pitkää perinnettämme.

Järjestämme lisäksi muita yhteisiä perhetapahtumia vuoden aikana. Syksyllä vietimme koko perheen puuhapäivää Vihdin SuperParkissa. Mukaan ilmoittautui heti yli 100 perhettä. Tämä kertoo meille sen, että tilausta tällaiselle yhdessä vietetylle ajalle on ja vastaavia tapahtumia on luvassa jatkossakin.

Kansallinen Lapsi mukaan töihin -päivä kuuluu myös kalenteriimme. Pienistä ihmisistä on jännää nähdä, missä ne isien ja äitien päivät kuluvat.

Kenties nämä pienet, tulevaisuuden työntekijät pääsevät joskus osaksi joustavaa ja perhekeskeistä työkulttuuria, jossa ihmisten arjen helpottaminen on osa työhyvinvoinnista huolehtimista. Näin ainakin me toivomme!

Kiinnostaisiko sinua liittyä osaksi HiQ:ta?

Voit olla suoraan yhteydessä Elina Saloon, elina.salo@hiq.fi. Katso myös kaikki avoimet työpaikkamme.

Find out more
Blogs about our work and life
Integration Developers job at HiQ (finnish)
Mitä integraatiokehittäjä tekee HiQlla? Kysyimme integraatiokehittäjiltämme mitä työ vaatii ja kenelle se sopii. Tutustu blogistamme lisää.
Software Developer role at HiQ (Finnish)
Oletko miettinyt, millaista on työskennellä HiQ:lla kehittäjänä? Kokenut sovelluskehittäjämme Timo kertoo työviikostaan.
Our Junior Integration Developer Elina Rajala (Finnish)
Elina Rajalan tie johti HiQlle kesätöiden kautta. Kesätyöt poikivat harjoittelupaikan, opinnäytetyön aiheen ja vakituisen työn. Tutustu Elinan tarinaan.
Service Manager role (Finnish)
Tutustu mitä palvelupäällikön työ pitää sisällään ja mikä työssä on parasta.
Test Manager role in HiQ (Finnish)
Mitä Test Managerin työhön kuuluu? Kysyimme kokeneelta testipäälliköltämme hänen arjestaan. Tutustu blogista rooliin lisää.
How is it like to work in Frends integration business unit? (Finnish)
Henkilöstökyselyissämme tekijämme toistuvasti kehuvat työtovereiden lisäksi työtehtäviä. Asiakkuudet ja projektit koetaan kiinnostaviksi ja hyödyllisiksi.
FAQ Frends Technology - Frequently Asked Questions (Finnish)
Tästä blogista löydät vastauksia kysymyksiin, jotka askarruttavat monien hakijoidemme mieltä.
Get to know Frends Operations team (Finnish)
Haluaisitko kurkata, millaista on Frends Operations -tiimin arki ja mitä kaikkea tiimissä pääsee tekemään? Tutustu blogista lisää.
Everyday life in HiQ's integration teams (Finnish)
Yksi tärkeimmistä viihtyvyyden syistä ovat mielenkiintoiset työtehtävät. "Integraatioissa rajapinnat ja teknologiat kehittyvät jatkuvasti eli koko ajan saa tutkia uutta.”
Home of happy integration consultants (Finnish)
HiQn integraatioyksikkö koostuu noin 60:stä asiantuntijasta. Tutustu mikä on integraatioyksikkömme hyvän hengen ”salaisuus”.
A lazy engineer is actually a good engineer (Finnish)
Yksinkertaisuuteen panostaminen auttaa keskittymään oleelliseen
How to combine work and competitive sports (Finnish)
HiQn Sales Manager Stefan Sirkiä kertoo, kuinka hän on onnistunut yhdistämään kilpaurheilun ja työelämän.
Arctic Challenge (Finnish)
HiQ in Lapland, all athletic and everything. Sports plays a major role in everyday life of sporty HiQers.
Contact

Contact for more information