HiQ cares about work life with children (Finnish)

Perheellisten arjen helpottaminen on tärkeä osa työhyvinvointia ja nykyaikaista yrityskulttuuria.

HiQ helpottaa perheiden arkea blogi
HiQ helpottaa perheiden arkea blogi

HiQ:lla huomioidaan lapsiperheet

Väittäisin työn ja lapsiperhearjen yhdistämisen olevan monille rankkaa. Sen vuoksi me HiQ:lla haluamme tukea perheellisiä eri tavoin.

Joustavuutta arkeen

Tarjoamme joustavat työajat ja etämahdollisuuden projektista riippuen. Tämä helpottaa kummasti lapsiperhearjen pyöritystä. Myös osa-aikatyöt ja muut järjestelyt mahdollistetaan elämäntilanteen mukaan.

Käytössämme on myös sairaan lapsen hoitopalvelu. Jos lapsi sairastuu, työntekijämme voi tilata hoitajan kotiin ja tehdä töitä etänä tai toimistolla. Vuodessa on myös useita viikkoja kun päiväkodit ja koulut ovat kiinni, mikä aiheuttaa uuden haasteen perheille. Tällaisina viikkoina tilaamme hoitajat toimistolle helpottamaan työntekijöidemme arkea.

"Lastenhoitopalvelu on toiminut erinomaisesti ja mielestäni tämä on firmalta iso etu. Kun kolmevuotiaalle lapselleni nousi illalla lämpö, tilasin hoitajan aamuksi kotiin. Päätin jäädä työskentelemään etänä varmistaakseni, että kaikki sujuu kotona hyvin. Päivän aikana sain tehtyä hyvin töitä ja lapsikin oli innoissaan kun hän sai hoitotätiltä kaiken huomion", kertoo lastenhoitopalvelua testannut työntekijämme Antti.

Arjen keskellä yhdessä tekemistä

Tilinpäätöslounas 2019
Tilinpäätöslounas 2019

Arjen keskellä haluamme myös mahdollistaa yhdessä tekemisen - perheen ja HiQlaisten kesken. Järjestämme keväisin yhteisen niin kutsutun Tilinpäätöslounaan. Sinne ovat tervetulleita myös perheen pienimmät. Tapahtuma on viikonloppuna, mukavassa miljöössä ja ohjelma on suunnattu pääosin lapsille. Tämä on kiitoksemme koko perheelle, että saamme 'varastaa' työntekijän aikaa HiQ:lle. Tapahtuma on ollut hyvin suosittu ja onnistunut - jatkamme siis pitkää perinnettämme.

Vihdin PuuhaPark
Vihdin PuuhaPark

Järjestämme lisäksi muita yhteisiä perhetapahtumia vuoden aikana. Syksyllä vietimme koko perheen puuhapäivää Vihdin SuperParkissa. Mukaan ilmoittautui heti yli 100 perhettä. Tämä kertoo meille sen, että tilausta tällaiselle yhdessä vietetylle ajalle on ja vastaavia tapahtumia on luvassa jatkossakin.

Kansallinen Lapsi mukaan töihin -päivä kuuluu myös kalenteriimme. Pienistä ihmisistä on jännää nähdä, missä ne isien ja äitien päivät kuluvat.

Kenties nämä pienet, tulevaisuuden työntekijät pääsevät joskus osaksi joustavaa ja perhekeskeistä työkulttuuria, jossa ihmisten arjen helpottaminen on osa työhyvinvoinnista huolehtimista. Näin ainakin me toivomme!

Kiinnostaisiko sinua liittyä osaksi HiQ:ta?

Voit olla suoraan yhteydessä Elina Saloon, elina.salo@hiq.fi. Katso myös kaikki avoimet työpaikkamme.

Contact

Contact for more information

Elina Salo
Recruitment, Frendselina.salo@hiq.fi+358 45 677 4160