HiQ

HiQ:lla huomioidaan lapsiperheet

Perheellisten arjen helpottaminen on tärkeä osa työhyvinvointia ja nykyaikaista yrityskulttuuria.

HiQ:lla huomioidaan lapsiperheet

Väittäisin työn ja lapsiperhearjen yhdistämisen olevan monille rankkaa. Sen vuoksi me HiQ:lla haluamme tukea perheellisiä eri tavoin.

Joustavuutta arkeen

Lapsiperhearjen pyörityksessä avainsana on ensisijaisesti joustavuus. Tämän vuoksi joustavat työajat ja etätyömahdollisuus ovat osa HiQlaisten arkea. Haluamme olla tukemassa työntekijöitämme heidän erilaisissa elämäntilanteissa, ja näin ollen esimerkiksi osa-aikatyöt ja muut järjestelyt mahdollistetaan aina työntekijän elämäntilanteen mukaan.

Joustavuutta arkeen tuo myös käytössämme oleva sairaan lapsen hoitopalvelu, joka luo helpotusta työn ja perheen yhteensovittamiseen lapsen sairastuessa. Jos lapsi sairastuu, työntekijämme voivat tilata nopealla aikataululla ammattitaitoisen ja luotettavan hoitajan kotiin, ja tehdä näin töitä joko etänä tai toimistolla. Ammattitaitoiset hoitajat ovat luotettavia ja turvallisia aikuisia, joiden kanssa sairaalla lapsella on aina hoitajan täysi huomio. Näin vanhemmat voivat keskittyvät hyvällä omallatunnolla työhönsä. Sairaan lapsen hoitopalvelulla tuemme työntekijöidemme jaksamista, kun heidän tärkeimmistä huolehditaan tilanteessa kuin tilanteessa.

"Lastenhoitopalvelu on toiminut erinomaisesti ja mielestäni tämä on firmalta iso etu. Kun kolmevuotiaalle lapselleni nousi illalla lämpö, tilasin hoitajan aamuksi kotiin. Päätin jäädä työskentelemään etänä varmistaakseni, että kaikki sujuu kotona hyvin. Päivän aikana sain tehtyä hyvin töitä ja lapsikin oli innoissaan kun hän sai hoitotätiltä kaiken huomion", kertoo lastenhoitopalvelua testannut työntekijämme Antti.

Vuodessa on myös useita viikkoja kun päiväkodit ja koulut ovat kiinni. Esimerkiksi hiihtoloma- ja juhannusviikot aiheuttavat usein lastenhoidollisia haasteita perheille. Tällaisina viikkoina olemme tilanneet toimistollemme hoitajat helpottamaan työntekijöidemme arkea. Näinä päivinä lapset ovat päässeet näkemään sekä vanhempien työpaikan että askartelemaan, leikkimään ja käymään retkillä yhdessä muiden HiQlaisten lasten kanssa. Muun muassa retki Korkeasaareen on varmasti pienten HiQlaisten mielessä edelleen.

”Lapset tykkäsi ihan hirveästi, kun toimistolla oli kesällä ja ennen koulujen alkua hoitajat.” kuvailee työntekijämme Tiina.

Arjen keskellä yhdessä tekemistä

Tilinpäätöslounas 2019
Tilinpäätöslounas 2019
Tilinpäätöslounas 2019
Tilinpäätöslounas 2019

Arjen keskellä haluamme myös mahdollistaa yhdessä tekemisen - perheen ja HiQlaisten kesken. Esimerkiksi keväisin järjestämme HiQlaisten yhteisen Tilinpäätöslounaan, jonne ovat tervetulleita myös perheen pienimmät. Tapahtuma järjestetään viikonloppuna, mukavassa miljöössä ja ohjelmaa on järjestetty perheen pienimmille. Tämä on kiitoksemme koko perheelle siitä, että saamme 'varastaa' työntekijän aikaa HiQ:lle. Tapahtuma on ollut hyvin suosittu ja onnistunut - jatkamme siis pitkään jatkunutta perinnettämme.

Vihdin PuuhaPark
Vihdin PuuhaPark
Vihdin PuuhaPark
Vihdin PuuhaPark

Tilinpäätöslounaan lisäksi järjestämme myös muita yhteisiä tapahtumia. Vietimme esimerkiksi aktiivisen perhepäivän Vihdin SuperParkissa, jossa oli mukana yli 100 HiQ-perhettä.

Kansallinen Lapsi mukaan töihin -päivä on myös tärkeä osa vuottamme. Pienistä ihmisistä on jännittävää päästä seikkailemaan isien ja äitien työpaikalle, ja samalla nähdä missä vanhempien päivät kuluvat.

Yhdessä vietetty aika on meille HiQlaisille tärkeää ja siksi pyrimme kehittämään erilaisia tapahtumia sekä arkea helpottavia malleja jatkuvasti. Panostammekin kulttuuriin, jossa erilaiset elämäntilanteet huomioidaan ja hyväksytään. Onhan elämä paljon muutakin kuin työtä.

Meille HiQ:lla on tärkeää, että voimme mahdollistaa työn ja perheen yhteensovittamisen saumattomasti – niin nyt, kuin myös tulevaisuudessa.

Kiinnostaisiko sinua liittyä osaksi HiQ:ta?

Voit olla suoraan yhteydessä Elina Saloon, elina.salo@hiq.fi. Katso myös kaikki avoimet työpaikkamme.

Tutustu lisää
Blogeja työstä ja arjestamme
Integraatiokehittäjän työ HiQ:lla
Mitä integraatiokehittäjä tekee HiQlla? Kysyimme integraatiokehittäjiltämme mitä työ vaatii ja kenelle se sopii. Tutustu blogistamme lisää.
Sovelluskehittäjänä HiQ:lla
Oletko miettinyt, millaista on työskennellä HiQ:lla kehittäjänä? Tutustu blogista lisää arkeen.
Junior integraatiokehittäjämme urapolku
Tutustu Junior-Frendziemme uratarinaan ja lue, mikä hänen mielestään on parasta HiQ:ssa ja Frendsissä.
Palvelupäällikkönä HiQ:lla
Mitä kaikkea palvelupäällikön työ pitää sisällään ja mikä työssä on parasta? Me kysyimme, palvelupäällikkömme kertoivat.
Test Managerin rooli HiQ:lla
Mitä Test Managerin työhön kuuluu? Kysyimme kokeneelta testipäälliköltämme hänen arjestaan. Tutustu blogista rooliin lisää.
Työskentely Frends -integraatioyksikössä
Henkilöstökyselyissämme tekijämme toistuvasti kehuvat työtovereiden lisäksi työtehtäviä. Asiakkuudet ja projektit koetaan kiinnostaviksi ja hyödyllisiksi.
FAQ Frends integraatioyksikkö - Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tästä blogista löydät vastauksia kysymyksiin, jotka askarruttavat monien hakijoidemme mieltä.
Esittelyssä Frends Operations -tiimi
Haluaisitko kurkata, millaista on Frends Operations -tiimin arki ja mitä kaikkea tiimissä pääsee tekemään? Tutustu blogista lisää.
Tällaista on arki integraatioyksikön konsulttitiimeissä
Yksi tärkeimmistä viihtyvyyden syistä ovat mielenkiintoiset työtehtävät. "Integraatioissa rajapinnat ja teknologiat kehittyvät jatkuvasti eli koko ajan saa tutkia uutta.”
Onnellisten integraatiokonsulttien koti
HiQ:n integraatioyksikkö koostuu yli 70 konsultista. Tutustu mikä on HiQ:n konsulttitiimien hyvän hengen ”salaisuus”.
Laiska insinööri on itse asiassa hyvä insinööri
Yksinkertaisuuteen panostaminen auttaa keskittymään oleelliseen
Kuinka yhdistää työ ja kilpaurheilu?
HiQn Sales Manager Stefan Sirkiä kertoo, kuinka hän on onnistunut yhdistämään kilpaurheilun ja työelämän.
Arctic Challenge Levi esteratakilpailu
Liikunta näyttelee merkittävää osaa HiQ:n arjessa ja se näkyy mm. Hikulin eli HiQ:n kultuuri- ja liikuntakerhon järjestäminä lajikokeiluina ja muina tapahtumina.
Contact

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Elina Salo
Rekrytointi, Frendselina.salo@hiq.fi+358 45 677 4160