HiQ tuo Raisiolle säästöjä ja lisää liiketoiminnan joustavuutta

Raisio otti onnistuneesti käyttöön HiQ:n frends-integraatioalustan yksinkertaistamaan liiketoimintaprosesseja

Tavoite

Raisio-konserni toimii 12 maassa ja on tunnettu innovaatioistaan, kuten kolesterolia alentavista Benecol-tuotteistaan. Yritys vahvistaa jatkuvasti kilpailukykyään virtaviivaistamalla toimintaansa ja liiketoimintaprosessejaan.

Yksi tavoitteista, jonka Raisio Group halusi saavuttaa frends eiPaaS:n avulla, oli varmistaa, että tietovirrat toimivat kunnolla yrityksen sisällä ja Raision sekä sen yhteistyökumppaneiden välisessä monialaisessa ympäristössä.

Frends antaa meille mahdollisuuden keskittyä ydintoimintoihimme ja uusien tuotteiden kehittämiseen. Esimerkiksi taloushallinnossa voidaan nyt keskittyä oikeisiin töihin, kun tietoa ei tarvitse enää hakea manuaalisesti.

CIO, Raisio Group

Sami Halinen

Haaste

Raisio-konsernin ensisijaisena tavoitteena oli ottaa käyttöön ratkaisu, joka kykenisi luomaan kestävän pohjan koko heidän liiketoiminnalleen. Lisäksi ratkaisun tuli taata sujuva tiedonkulku sekä sisäisesti että Raision ja sen yhteistyökumppaneiden välillä sekä varmistaa prosessin jatkuva läpinäkyvyys.

Tulokset

Frends-alustan käyttöönoton jälkeen Raision Suomen toimipisteissä onnistuttiin yksinkertaistamaan liiketoimintaprosesseja ja automatisoimaan työtehtäviä. Esimerkiksi Raision taloushallinto voi nyt keskittyä oikeisiin töihin, kun heidän ei enää tarvitse käyttää aikaa tietojen manuaaliseen hakemiseen.

Raisio otti onnistuneesti käyttöön frends-integraatioalustan yksinkertaistamaan liiketoimintaprosesseja ja niiden hallintaa tehostamalla yhteyksiä ja tiedon jakamista konsernin tietojärjestelmien välillä. Frendsin käyttöönotto osoittautui älykkään automaation ansiosta pystyvän säästämään sekä aikaa että resursseja pitkällä aikavälillä.

HiQ on käyttöönoton jälkeen toiminut Raision integraatioympäristön tukikumppanina vastaten integraatioiden päivittäisestä valvonnasta ja operoinnista sekä integraatioratkaisujen jatkuvasta kehittämisestä, tiiviissä yhteistyössä Raision asiantuntijoiden kanssa.

“Yhteistyömme projektissa on ollut poikkeuksellisen tiivistä Raision vahvan sitoutumisen myötä. Tiimillämme on mittava kokemus operaatioiden digitalisoinnista ja automaatiosta ja autamme mielellämme Raisiota rakentamaan parhaita mahdollisia kehitys- ja innovaatioympäristöjä”, kommentoi Jukka Rautio, CEO, HiQ Finland.

8
ERP's Consolidated to 1
1000+
Integration Processes

Raisio Konserni

Raisio on kansainvälinen pörssiyhtiö, joka keskittyy terveelliseen ja vastuullisesti tuotettuun ruokaan, elintarvikkeiden ainesosiin ja kalanrehuihin. Tunnettuja brändejämme ovat mm. Benecol, Elovena, Sunnuntai, Torino ja Benella.

Raision tuotteissa korostuvat hyvinvointi, terveellisyys, maku ja kestävä kehitys. Vahva osaamisemme ja into kehittää uutta varmistavat kannattavan kasvun. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli 236 miljoonaa euroa ja liiketulos 27 miljoonaa euroa. Raisiolaisia on noin 320. Meidän ruokamme tekee hyvää Terveydelle, Sydämelle ja Maalle.

Integroi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Antti Toivanen
Frends integraatiopalvelutantti.toivanen@hiq.fi+358 40 715 1935