Eltelin moderni prosessiautomaatio

Automatisoidut työtilausprosessit tuovat kustannussäästöjä, luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä

Palvelukeskeisten prosessien automatisointi

Eltel Networks on johtava pohjoiseurooppalainen sähkö- ja tietoliikenneverkkojen rakentaja ja ylläpitäjä. Infraverkot ulottuvat maantieteellisesti laajalle alueelle ja niiden huolto- ja ylläpito asettaa suuria vaatimuksia sekä asentajille, että tietojärjestelmille.

Palvelukeskeisiä prosesseja on rakennettu integraatiokumppani HiQ:n kanssa jo yli 13 vuotta. Nykyään Eltel käsittelee HiQ:n ratkaisun kautta 1,5 miljoonaa automatisoitua työtilaussanomaa vuodessa.

Eltel rakentaa, asentaa ja ylläpitää sähkö- ja televerkkojen komponentteja modernien IT-ratkaisuiden tuella
Eltel rakentaa, asentaa ja ylläpitää sähkö- ja televerkkojen komponentteja modernien IT-ratkaisuiden tuella

HiQ:n toteuttama prosessien sähköistämisen ja työtilausten automatisoinnin ratkaisu optimoi työtilauksiin ja toimenpiteisiin liittyvää viestintää tilaajan, asentajien ja verkon laitteiden kesken yhtenäistämällä ja automatisoimalla tilaus-toimitusprosessit eri asiakkaiden sekä eri maayhtiöiden välillä Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa ja Saksassa. Hyötyinä mm. kustannussäästöjä, luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä kriittisiin liiketoimintaprosesseihin, nopeammat toimitusajat ja parempi asiakaspalvelu.

”Olemme viime vuosina harmonisoineet tietojärjestelmiämme ja luoneet yhtenäisen tavan käsitellä useissa eri maissa toimivia asiakkaita. Laajentuvan yhteistyön myötä voimme tarjota lisäarvoa asiakkaillemme ja ottaa uudet yhtenäiset palvelukonseptit käyttöön kaikilla markkinoilla kustannustehokkaasti ja ketterästi.”

CIO, Eltel Networks

Tea Kaivoluoto
Taustaprosessien automatisointi mahdollistaa modernin kenttätyön ohjauksen ja raportoinnin
Taustaprosessien automatisointi mahdollistaa modernin kenttätyön ohjauksen ja raportoinnin

Tiivis kumppanuus ratkaisun kehityksessä ja ylläpidossa on jatkunut vuodesta 2007

HiQ auttaa Elteliä kokonaisvaltaisesti modernisoidun IT-arkkitehtuurin kehittämisessä ja ylläpidossa. Kumppanuus on vuosien myötä laajentunut kattamaan projektitoimitusten lisäksi sovellusten tukipalvelun, ylläpidon ja projektinhallintaa palveluita. Toimitukset tehdään joustavasti HiQ:n Suomen ja Puolan toimintoja hyödyntäen.

”Palvelumme Eltelille ovat erittäin hyvä esimerkki siitä, miten rakennetaan luotettava liiketoimintaympäristö, joka toimii perustana yrityksen IT-infrastruktuurin ja palveluiden laajenemiselle," sanoo Jukka Rautio, toimitusjohtaja, HiQ Finland.

10+
vuoden kumppanuus integraatioissa ja ylläpidossa
1,5
miljoonaa työtilaussanomaa vuodessa

Eltel - Shaping Future Infranets

Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin-konsernin palveluksessa työskentelee tällä hetkellä noin 7 100 työntekijää, joista Suomessa noin 1 500.

Eltel-konsernista voit lukea lisää Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Ylläpidä & Paranna

Ota yhteyttä ja kysy lisää