Sijoittamisen ja varainhoidon palvelut

LähiTapiolalle sijoittamisen ja varainhoidon verkkopalveluiden toiminnallinen ja visuaalinen suunnittelu sekä tekninen toteutus.

HiQ vastasi LähiTapiolan sijoittamisen ja varainhoidon verkkopalveluiden toiminallisesta ja visuaalisesta suunnittelusta sekä teknisestä toteutuksesta. HiQ vastaa myös palvelukokonaisuuden tuki- ja ylläpitopalveluista sekä pienkehityksestä.
HiQ vastasi LähiTapiolan sijoittamisen ja varainhoidon verkkopalveluiden toiminallisesta ja visuaalisesta suunnittelusta sekä teknisestä toteutuksesta. HiQ vastaa myös palvelukokonaisuuden tuki- ja ylläpitopalveluista sekä pienkehityksestä.

LähiTapiolan sijoittamisen ja varainhoidon palvelut

LähiTapiola halusi tarjota yksityis- ja yritysasiakkailleen sijoittamisen ja varainhoidon palvelut, jotka ovat asiakkaiden käytettävissä turvallisesti, ajasta ja paikasta riippumatta. Lisäksi haluttiin parantaa rahastoasiakkaiden palvelua tarjoamalla LähiTapiolan toimihenkilöille oma verkkopalvelu. HiQ:n toimittama palvelukokonaisuus:

  • Varainhoitoasiakkaiden verkkopalvelut

  • Rahastoasiakkaiden verkkopalvelut

  • LähiTapiolan toimihenkilöille intranet-verkkopalvelun rahastoasiakkaiden palvelemiseksi

HiQ vastasi LähiTapiolan sijoittamisen ja varainhoidon verkkopalveluiden toiminnallisesta ja visuaalisesta suunnittelusta sekä teknisestä toteutuksesta. HiQ vastaa myös palvelukokonaisuuden tuki- ja ylläpitopalveluista sekä pienkehityksestä.

LähiTapiolan sijoittamisen ja varainhoidon asiakkaat voivat käydä kauppaa ja hallinnoida sijoituksiaan. Palveluun kuuluvat sekä rahastot että varainhoidon verkkopalvelut. LähiTapiolan rahastojen verkkopalveluun kuuluu myös toimihenkilöille suunnattu palvelu. Palvelua voi käyttää tietokoneella ja mobiililaitteilla tunnistautumalla pankkitunnuksilla. Asiakkailla ja varainhoitajalla on käytössään samat tiedot ja palvelunäkymät. Palvelun kautta asiakkailla on saatavilla lähes reaaliaikaista tietoa salkusta, salkun kehityksestä, omaisuusluokista ja tuotoista. Lisäksi oman varainhoitajan yhteystiedot ovat helposti nähtävissä, minkä ansiosta yhteydenpito on helppoa.

LähiTapiola yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista varainhoitajista. LähiTapiolan hoidossa on noin 10 miljardin euron sijoitusvarallisuus, jota hoidetaan samalla sijoitusfilosofialla ja ammattitaidolla salkun koosta riippumatta. LähiTapiolasta löytyy sijoittamisen ja säästämisen palveluita jokaiseen makuun. Vaihtoehtoina ovat sijoitusrahastot, varainhoitopalvelut tai Private Banking -palvelut.

Lisätietoja: Tero Saarinen Service Director, Asset Management 040-5374661 Tero.Saarinen@lahitapiola.fi lahitapiola.fi

Referenssit

Tutustu referensseihimme

Whitepaper
Whitepaper: Yhtenäinen palvelukehitys verkon ja kivijalan välillä
Integraatioalusta
Integraatioalustasta Kelan digisokkeli
Kela
Kela sai HiQ:sta tarvitun “digitoimiston”
Valtori
Valtori luottaa Cloudflareen
Yhteys

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä