Commerce-kumppanuudet

Olemme ylpeitä kumppanuudestamme alan johtavien toimijoiden, kuten Adobe Commercen, Commercetoolsin ja Shopifyn kanssa.

Strateginen yhteistyömme näiden alustojen kanssa mahdollistaa asiakkaillemme huippuluokan verkkokaupparatkaisut.

Kumppanuudet avaavat oven laajaan valikoimaan innovatiivisia työkaluja, resursseja ja asiantuntemusta, mikä puolestaan mahdollistaa asiakkaillemme ainutlaatuisen kilpailuedun. Kumppanuutemme perustuvat vahvaan yhteistyöhön ja keskinäiseen luottamukseen, ja se heijastuu sitoutumisessamme asiakkaidemme menestykseen.

Yhdessä luomme digitaalisia kauppakokemuksia, jotka eivät ainoastaan vastaa nykypäivän vaatimuksiin vaan myös luovat aitoa kilpailuetua.

Adobe Commerce on maailman suosituin verkkokauppa-alusta, joka on joustava työkalu verkkoliiketoiminnan tueksi ja se tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet verkkokaupan rakentamiseen ja kehittämiseen. Adobe Commercen kanssa on mahdollista aloittaa kevyemmällä ratkaisulla ja kehittää verkkokaupan toiminnallisuuksia lisäosilla, joiden valikoima on todella kattava.

Adobe Commerce sopii niin keskisuurille kuin suurille yrityksille. Se tarjoaa kaiken, mitä nykyaikaiselta verkkokauppa-alustalta voi toivoa. Järjestelmä voidaan helposti integroida yrityksen myynnin taustajärjestelmiin ja liiketoiminnan ytimeen. Jokainen Adobe-verkkokauppa on täysin responsiivinen ja tarjoaa parhaimman käyttökokemuksen päätelaitteesta riippumatta.

Me HiQ:lla toteutamme kanssanne Adoben verkkokaupan pitkällä kokemuksella ja huippuosaamisella. Olemme bronze-tason Adobe-kumppani.

Commercetools-verkkokauppa-alusta tarjoaa nykyaikaisen ratkaisun verkkokauppatyöhön. Sen arkkitehtuuri perustuu moderniin composable-ajatteluun ja voidaan toteuttaa tarvittaessa täysin headless-ratkaisuna. Commercetools on todella joustava ratkaisu ja tarjoaa rajattomat mahdollisuudet kehittää verkkokauppaa juuri haluttuun suuntaan.

Pohjana on Commercetoolsin kehittämä rajapintaratkaisu ja niistä voidaan ottaa käyttöön juuri ne ominaisuudet, joita aidosti tarvitaan. Commercetools edustaa teknologiana modernia aikaa ja se vastaa yrityksen tarpeisiin pitkäksi aikaa. Commercetools sopii kaikenkokoisille yrityksille laadukkaaksi ja moderniksi alustaksi verkkoliiketoimintaan sekä B2B- että B2C-tarpeisiin. Commercetools on listattu myös Gartnerin Magic Quadrantin verkkokauppalistauksessa leader-kategoriaan.

HiQ on Commercetoolsin virallinen kumppani ja toteutamme kanssanne monimutkaisetkin projektit ammattitaidolla.

Shopify on yksi maailman suosituimmista kevyistä verkkokaupparatkaisuista, joka sopii monenlaiseen tarpeeseen. Shopify on helppo laittaa pystyyn ja sillä saa nopeita tuloksia ja pystyy testaamaan erilaisia liiketoimintatarpeita. Shopify-verkostossa on valtava määrä erilaisia add-oneja, joilla voidaan laajentaa varsinaista toteutusta.

Shopifysta on saatavilla myös Plus-versio, joka tarjoaa kattavat työkalut B2B-kaupankäyntiin. Shopify tarjoaa kattavat työkalut verkkoliiketoiminnan toteuttamiseen pienille ja keskisuurille yrityksille. Shopify skaalautuu monenlaiseen tarpeeseen lisäosien avulla ja niiden avulla skaalaa tarvetta pitkäänkin. Shopify on SaaS-pohjainen alusta ja se on äärettömän helppo ylläpidettävä, jolloin yrityksen on helppo keskittyä ydinliiketoimintaan.

HiQ on virallinen Shopify-kumppani. Rakennetaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva ratkaisu, joka tukee liiketoimintaanne parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää

Referenssejä

Whitepaper
Whitepaper: Yhtenäinen palvelukehitys verkon ja kivijalan välillä
Integraatioalusta
Integraatioalustasta Kelan digisokkeli
Kela
Kela sai HiQ:sta tarvitun “digitoimiston”
Valtori
Valtori luottaa Cloudflareen
Yhteys

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä