Frends integraatioalusta

Frends on moderni hybridi-integraatioalusta, jolla hoidat integraatiotarpeesi aina tiedostosiirroista hyperautomaatioon sekä apien toteutukseen ja hallintaan.

Mitä Frends-integraatioalusta tekee?

Keskitetyssä integraatiossa prosessien tieto virtaa Frends-integraatioalustan läpi. Integraatiot on toteutettu yhdenmukaisesti ja visuaalisesti Frends-integraatioalustan päälle. Integraatiojärjestelmän valvonta ja monitorointi on korostetun tärkeää. Valvomalla tietovirtoja ei valvota pelkästään integraatioalustan toimintaa vaan valvotaan keskitetystä pisteestä koko organisaation liiketoimintaprosessien toimintaa. Osana Frends-ohjelmistoa tarjoamme myös palveluarkkitehtuurin ja integraatiotarpeen kartoituksen ennen integraatioalustan hankintaa.

Integraatioiden suoritus - oli se sitten yksinkertainen ajastettu tiedon haku- ja muunnosprosessi, itsenäinen API tai peräti muista järjestelmistä riippumaton mikropalvelu - on täysin hajautettu. Frends mahdollistaa integraatioratkaisuiden ajamisen missä tahansa pilvessä kontitettuna (Docker/Kube). Kontitus mahdollistaa myös tarpeen mukaan tapahtuvan elastisen skaalautuvuuden - APIt saavat aina suorituskykykapasiteettiä tarpeen mukaan etkä maksa turhasta.

Yleiskäyttöisten rajapintojen tekeminen tarkoittaa usein minipalveluiden tekemistä. Minipalvelut ovat pieniä, itsenäisiä ja nopeasti tehtäviä palveluita, jotka kapsuloivat yhden liiketoimintafunktion sisäänsä. Frends:llä teet ja julkaiset ne nopeasti sisäänrakennettujen DevOps -ominaisuuksien avulla. Frends onkin kaiken kattava integraatioalusta, jolla hoidat niin APIen hallinnan (API management), APIen suorituksen, prosessien automaation (BPA) ja muut perintäisemmätkin integraatiotarpeet aina ajastettuihin tiedoston siirtoihin ja muunnoksiin saakka.

Mihin moderni integraatiopalvelualusta - iPaaS pystyy?

Nykyaikainen moderni palveluna ostettava integraatioalusta pystyy seuraaviin asioihin:

  • Hallitut ja valvotut tiedoston siirrot (Managed File Transfers, MFT)

  • Datamuunnokset (Data Mapping)

  • Monimutkaiset ajastukset (Complex Scheduling)

  • Rajapintojen toteutus ja julkaisu (Development and hosting of APIs)

  • Mikropalvelut sekä minipalvelut (Microservices and miniservices)

  • Apien hallinta (API management)

  • Avoimet rajapinnat (Open API)

  • Prosessien automatisointi (Business Process Automation, workflows)

  • Ohjelmistorobotiikan ohjaaminen osana kokonaisprosessia tarvittaessa (BPA over RPA)

  • Älykäs prosessiautomaatio koneoppimisen avulla (Intelligent Process Automation) jota myös hyperautomaatioksi kutsutaan

Frends-integraatioalustan ansioista IT-organisaatio voi vastata paremmin liiketoiminnan vaatimuksiin ja toiminnasta tulee ketterämpää, joustavampaa ja kustannustehokkaampaa kuin aikaisemmin.

HiQ Finland on pohjoismainen suurin Frends-toimittaja.

Frends:n koulutuswebinaarit löydät täältä.

Lue lisää Frends:n omalta sivustolta:

Integroi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Antti Toivanen
Frends integraatiopalvelutantti.toivanen@hiq.fi+358 40 715 1935