Webinaaritallenne: Sovellusliittymät kansalaiskeskeiseen kaupungin hallintaan

Kuinka kaupungit voivat vastata kaupunkilaisten muuttuviin moderneihin tarpeisiin? Katso webinaaritallenne ja kuule aiheesta lisää.

Tervetuloa kuulemaan HiQn Digital Knowledge Tour webinaaria Sovellusliittymät kansalaiskeskeiseen kaupungin hallintaan, vieraana Toni Pallaspuro, Tietohallintojohtaja, Järvenpään kaupunki

Puhujana: Juha Moisio, Myyntijohtaja, HiQ Finland

Vieraana: Toni Pallaspuro, Tietohallintojohtaja, Järvenpään kaupunki

Kuinka kaupungit voivat vastata asukkaiden muuttuviin, moderneihin tarpeisiin? Miten API-taloutta ja integroituja ratkaisuja voidaan hyödyntää kestävämmin?

Kaupunkiemme kasvaessa ja muuttuessa muuttuvat myös haasteet, joihin kaupungin hallinnon on vastattava. Useat kaupungit ympäri maailmaa ovat jo onnistuneesti ottaneet käyttöön nykyaikaista teknologiaa. Kaikkien näiden teknologioiden yhteinen mahdollistaja on sovellusliittymä.

Sovellusliittymästrategian avulla voitte tarjota tehokkaita ja oikea-aikaisia palveluja asukkaillenne ja sidosryhmillenne sekä tehdä enemmän tietopohjaisia ​​ja kestäviä päätöksiä.

Sovellusliittymästrategia ja integroinnit järjestelmien välillä voivat sisältää laajan valikoiman mahdollisia ratkaisuja asukkaiden ja viranomaisten välisessä viestinnässä. Sovelluksien avulla kansalaiset voivat esimerkiksi saada tietoa kunnan uutisista, julkisista tapahtumista, hoitaa varauksia tai hallinnoida sosiaalietuuksia.

Paremman kansalaiskokemuksen tarjoamisen lisäksi integroiduilla ratkaisuilla päästään seuraamaan ja jakamaan organisaation resursseja, priorisoimaan projekteja ja analysoimaan palveluiden suorituskykyä.

Integroi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Antti Toivanen
Frends integraatiopalvelutantti.toivanen@hiq.fi+358 40 715 1935