eBirdie-tietojärjestelmien uudeksi ylläpitäjäksi HiQ

HiQ tulee jatkossa olemaan keskeinen eBirdie-ekosysteemin kehittäjä yhteistyössä Golfliiton ja muiden golfjärjestelmätuottajien kanssa.

eBirdie-tietojärjestelmien uudeksi ylläpitäjäksi HiQ

Suomen Golfliitto on valinnut HiQ:n eBirdie-järjestelmän uudeksi kumppaniksi. HiQ ottaa ylläpidettäväkseen eBirdie-palvelun, Golfliiton eBirdie-mobiilisovelluksen sekä järjestelmiä ja palveluntarjoajia yhdistävät rajapintapalvelut vastaten samalla kokonaisuuden teknisestä asiakastuesta. Sopimuksen johdosta HiQ tulee jatkossa olemaan keskeinen eBirdie-ekosysteemin kehittäjä yhteistyössä Golfliiton ja muiden golfjärjestelmätuottajien kanssa.

Sopimus HiQ:n kanssa antaa meille leveät hartiat ja monipuolisen osaamisverkoston, jonka avulla voimme jatkaa isoja harppauksia ottaneen Suomi Golfin digitalisaatiota osana päivitettyä strategiaa.

Golfliiton puheenjohtaja

Hanna Hartikainen

Kolmen vuoden sopimuskauden jälkeen oli luonteva hetki tarkastella Suomi Golfin tarpeita myös uuden strategian valossa. Kilpailutuksen tuloksena päädyttiin uuteen järjestelmien ylläpitäjään ja kehittäjään. Kilpailutukseen valintaprosessin jälkeen päädyttiin valitsemaan HiQ.

HiQ:n valintaan päädyttiin vahvojen näyttöjen, monipuolisen osaamisen ja haastatteluissa havaitun golfin intohimon ja ymmärryksen johdosta. Hyviä vaihtoehtoja oli paljon ja valinta oli positiivisella tavalla haastava.

”Tulimme lopulta siihen johtopäätökseen, että yhdistämällä Golfliiton toimiala-asiantuntemus ja suuren IT-toimijan voimavarat pääsemme parhaaseen lopputulokseen”, Hartikainen jatkaa.

HiQ aloittaa yhteistyön Suomi Golfin kanssa suurella innolla.

"Golf on myös monelle HiQlaiselle tärkeä osa elämää ja on ollut vahvassa nosteessa viime vuosina. Olemme iloisia alkaneesta yhteistyöstä ja voidessamme antaa lajille tukemme monipuolisen osaamisemme kautta”, kommentoi HiQ:n toimitusjohtaja Jukka Rautio.

Golfliitto

Suomen Golfliitto on suomalaisten golfseurojen valtakunnallinen keskusjärjestö. Liiton tehtävänä on toimia golfurheilun alalla Suomessa vaikuttavien yhdistysrekisteriin merkittyjen seurojen toiminnallisena yhdyssiteenä ja keskuselimenä. Golfliiton jäseninä ovat Suomessa toimivat yhdistysrekisteriin merkityt seurat. Golfliitto on Suomen suurin lajiliitto lähes 150 000 rekisteröityneellä harrastajallaan. Jäsenseuroja on 129.

Yhteys

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä