HiQ kasvaa Saksan markkinoilla – Scandio ostaa anarconin

HiQ on jatkanut viime aikoina laajentumistaan, ja seuraava etappi teknologiakonsulttiyhtiön kasvupolulla julkistetaan tänään.

Konserni kasvaa Saksan markkinoilla jo toista kertaa tänä vuonna, kun saksalainen tytäryhtiö Scandio toivottaa Münchenissä toimivan, ketteriä konsultointipalveluja tarjoavan anarconin tervetulleeksi tiimiin.

”Minulla on tänään ilo toivottaa anarcon tiimeineen lämpimästi tervetulleeksi HiQ:hun! Anarconin asiantuntemus ja kokemus on konsernillemme erittäin arvokasta ja auttaa meitä vahvistamaan Atlassian-segmenttiämme sekä laajentamaan ketteriä konsultointipalvelujamme. Kasvamme nopeasti Saksan markkinoilla, ja tästä eteenpäin voimme yhdessä jatkaa maailman yksinkertaistamista teknologian avulla”, toteaa HiQ:n toimitusjohtaja Samuel Skott.

HiQ ilmoitti kuluvan vuoden huhtikuussa, että konsernin Saksassa toimiva digitaaliseen transformaatioon erikoistunut konsulttiyhtiö Scandio ostaa osan Atlassian-asiantuntija K15t:stä. Tänään julkistetaan kasvumatkan seuraava vaihe, jossa Scandio ostaa ketteriä konsultointipalveluja tarjoavan anarconin. Anarcon kehittää asiakkailleen ratkaisuja asiantuntemuksensa, kokemuksensa ja oikeanlaisten työkalujen avulla. Molemminpuoliseen menestykseen tähdätään seuraamalla asiakkaita toiminnallisesta innovoinnista ja ideasta ratkaisuun, jolla on huomattava vaikutus päivittäiseen liiketoimintaan.

Anacron koostuu ketterästä konsulttitiimistä, johon kuuluu scrum mastereita ja SAFe-konsultteja sekä Atlassian-konsultointitiimistä. Anarconin SAFe-metodologian ja -sertifiointien ansiosta ketterä konsultointitiimi laajentaa HiQ:n tarjontaa tällä osa-alueella. Osto vahvistaa ja kasvattaa myös Atlassian-segmenttiä. Scandio ja anarcon ovat tehneet läheistä yhteistyötä projekteissa ja myynnissä jo vuosien ajan, ja yritysten kulttuurit sopivat saumattomasti yhteen. HiQ, Scandio ja anarcon ovat kaikki arvopohjaisia yrityksiä, joissa asiakkaat ja työntekijät asetetaan etusijalle.

”Olen innoissani HiQ:hun ja Scandioon liittymisestä! Meillä on ollut hyvä suhde Scandioon anarconin perustamisesta lähtien, joten tämä on meille itsestäänselvä seuraava askel ja loistava tilaisuus niin yrityksellemme kuin työntekijöillemmekin liittyä HiQ:n kaltaiseen suureen konserniin. Tämä tuo mukanaan enemmän mahdollisuuksia sekä tilaisuuksia saada entistäkin parempia toimeksiantoja ja uusia kollegoja ympäri Eurooppaa. Lisäksi yrityskulttuurimme sopivat erittäin hyvin yhteen, mikä oli meille olennaisen tärkeää tässä prosessissa. Vuosien saatossa rakentamaamme yrityskulttuuria tulee vaalia. Kiitämme lämpimästä vastaanotosta ja odotamme innolla, että pääsemme pian tutustumaan uusiin kollegoihimme”, sanoo anarconin toimitusjohtaja ja yrityksen perustajiin kuuluva Volker Heuer.

Ketterä konsulttiyritys anarcon on perustettu vuonna 2017, ja se toimii Münchenissä Saksassa. Yrityksen palveluksessa on noin 40 työntekijää, ja se jatkaa toimintaansa aluksi omalla nimellään osana Scandiota. Yritysoston myötä HiQ:n tytäryhtiöllä on yli 200 työntekijää ja kuusi toimipaikkaa eri puolilla Saksaa.

”Kuulumme tällä hetkellä segmenttimme parhaisiin työnantajiin Saksan markkinoilla, ja toivotamme anarconin vahvan tiimin lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme. Anarconin mukaantulo terävöittää tarjontaamme, ja ketterän konsulttipalvelutarjonnan laajentaminen tekee meistä entistä vahvempia”, toteavat Scandion perustajat Christoph Köberle ja Christian Koch.

Lisätietoja antaa:

Jukka Rautio, Toimitusjohtaja, HiQ

Puhelin: +358 40 8271142

Sähköposti: jukka.rautio@hiq.fi

Sandra Siljestedt, HiQ:n Head of PR & Communications

Puhelin: (+46) 70 420 00 48

Sähköposti: sandra.siljestedt@hiq.se