HiQ

HiQ yhdistää UiPathin ja FRENDS:n hyperautomaatioalustaksi

HiQ liittää UiPathin osaksi FRENDS -integraatioalustatoimituksia. Yhdessä koneoppimisen kanssa tämä muodostaa hyperautomaatioalustan.

HiQ Finland on tehnyt yhteistyö- ja jälleenmyyntisopimuksen UiPathin kanssa

UiPath tarjoaa nauhoittavaan ohjelmistorobotiikkaan tarvittavat työkalut FRENDS-integraatioalustan käyttöön. Olemme lisäksi yhdistäneet koneoppimisen osaksi integraatiota ja prosessiautomaatiota. Tämä yhdistelmä mahdollistaa integraation ja automaation, joka osaa rutiinien ja prosessien automatisoinnin lisäksi tehdä päätelmiä prosessin sisällä, hyödyntää kuvalukua (OCR) ja mitä vain opetettuja koneoppimismoottoreita pilvestä (Uipath, Azure, AWS jne).

Yhdistämällä FRENDS-integraatioalustan kyvykkyydet UiPathin nauhoittavan RPA:n ja tekoälyn kanssa saadaan lopputulokseksi hyperautomaatioalusta, jolla tehdyt automaatiot ovat kaikki keskitetysti orkestroituja myös integraatioiden kanssa.

Automatisointi on tehokkaampaa ja vikasietoista silloin kun automatisoidaan suoraan rajapintojen päällä ilman vikaherkkiä nauhoituksia. Lisäksi ne ovat myös helpommin hallittavia - jokaisesta suoristusinstanssista näkee tarkalleen visuaalisesti mitä tapahtui ja millä aineistolla. Kun nauhoituista tarvitaan, ajetaan se osana orkestroitua prosessiautomaatiota (kuva alla). Tarvittaessa mukaan voidaan lisätä prosessia ohjaava päätös, jonka tekee tekoäly.

Yhdistämällä integraatioalustan ja ohjelmistorobotin, roboteille osoittautuva työ vähenee noin puolella sekä muuttuu vähemmän vikaherkäksi, koska aineisto valmistellaan integraatioalustan puolella.

FRENDS:n prosessiautomaatio yhdistää RPA:n ja BPA:n toisiinsa
FRENDS:n prosessiautomaatio yhdistää RPA:n ja BPA:n toisiinsa
FRENDS:n prosessiautomaatio yhdistää RPA:n ja BPA:n toisiinsa
FRENDS:n prosessiautomaatio yhdistää RPA:n ja BPA:n toisiinsa

Lisää luettavaa: Mitä ovat hyperautomaatio ja hyperautomaatioalusta

Lataa webinaaritallenne aiheesta: "RPA:sta hyperautomaatioon ja IPAan" (45min)

Lataa lyhyt oppimäärä: "RPA:sta hyperautomaatioon" (12min)

Aiheeseen liittyvää
Integroi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Antti Toivanen
Integraatiopalvelut & RPAantti.toivanen@hiq.fi+358 40 715 1935