ISS otti käyttöön uuden Frends-integraatioympäristön osana ERP-uudistushanketta

ISS Palvelut on yksi suurimmista yksityisistä työnantajista Suomessa ja johtava kiinteistöpalveluyritys. HiQ:n ja ISS:n kumppanuus on jatkunut jo vuodesta 2013.

ISS otti käyttöön uuden Frends-integraatioympäristön osana ERP-uudistushanketta

ISS Palvelut on yksi suurimmista yksityisistä työnantajista Suomessa ja johtava kiinteistöpalveluyritys. ISS tuottaa siivous-, kiinteistö-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. Tätä varten on ensisijaisen tärkeätä, että tieto liikkuu luotettavasti ja tehokkaasti niin oman organisaation kuin kumppanienkin järjestelmien välillä.

HiQ:lla ja ISS:llä on vuodesta 2013 alkanut kumppanuus, jonka aikana luottamus HiQ:n työn laatuun sekä Frendsin kyvykkyyteen tehostaa liiketoimintaprosesseja on vahvistunut. ERP-järjestelmän uudistushankkeen myötä ISS päivittää myös Frends-integraatioympäristönsä. Uuden version ominaisuuksien myötä liiketoimintaprosessien digitalisointi on entistä suoraviivaisempaa. Integraatiokehitystyötä tekevät HiQ:n asiantuntijat ISS:n ohjauksessa, osana kokonaishankkeen hallintaa .

Juuso Loukola
Key Account Manager

Enterprise-tason integraatioalusta mahdollistaa tehokkaan prosessiautomaation liiketoiminnan jokaisella osa-alueella.

Lisää

Tästä projektista

Antti Toivanen
Frends integraatiopalvelutantti.toivanen@hiq.fi+358 40 715 1935