Loimua valitsi HiQn integraatiotukipalvelun

frends-integraatioalustaan tyytyväinen Loimua valitsi HiQ:n myös integraatioidensa tukikumppaniksi.

Loimua valitsi HiQ:n integraatioiden tukipalvelukumppanikseen
Loimua valitsi HiQ:n integraatioiden tukipalvelukumppanikseen

Loimua valitsi HiQ:n integraatiotukipalvelun

Energiaratkaisuja tarjoava Loimua käyttää integraatioihinsa HiQ:n frends-integraatioalustaa. Nyt yhteistyö laajenee entisestään, kun Loimuan integraatioratkaisut siirtyvät myös HiQ:n tukipalvelun piiriin. HiQ tarjoaa jatkossa Loimualle kaiken integraatioihin liittyvän: alustan, kehityksen ja tuen.

Integraatiot keskiössä

Loimualle toimiva integraatiokokonaisuus on tärkeää. Integraatioiden pyöriessä huolettomasti taustalla oma toiminta tehostuu ja uusien asioiden kehittämiselle jää enemmän aikaa. Jatkossa HiQ hoitaa myös Loimuan mahdolliset tuotanto-ongelmat ja varmistaa integraatioiden moitteettoman toimimisen kaikissa tilanteissa. HiQ:n näkökulmasta yhteistyössä on onnistuttu kun integraatioiden toimivuus lepää kokonaan tukipalvelun harteilla ja asiakas pääsee keskittymään täysillä omaan liiketoimintaansa.

Yhteistyö HiQn kanssa on toiminut erinomaisesti, joten tukipalvelu oli luonnollinen jatkumo.

Tietohallintapäällikkö, Loimua

Kimmo Keronen

Loimua

Loimua tarjoaa kokonaisvaltaisia, vastuullisia ja asiantuntevia energiaratkaisuja Hämeenlinnassa, Janakkalassa, Hattulassa, Akaalla, Heinolassa, Vilppulassa, Jyväskylässä, Laukaalla, Uuraisessa, Oulaisessa ja Kärsämäellä. Loimua tuottaa kaukolämpöä ja sähköä, sekä myy ja jakelee kaukolämpöä ja maakaasua. Asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyt lämmitys- ja jäähdytysratkaisut tuotetaan aina lähellä asiakkaita, paikallisesti.

Loimuan visio kuuluu: Rohkeasti kehittyen, kuunnellen ja oppien energia-alan parhaiden kokemusten monipalveluyhtiöksi.

Ylläpidä & Paranna

Ota yhteyttä ja kysy lisää