Minna Lindholm on nimitetty HiQ Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Teknologiakonsultointiyritys HiQ on nimittänyt Minna Lindholmin HiQ:n Suomen toimitusjohtajaksi vauhdittamaan yhtiön kasvua.

Teknologiakonsultointiyritys HiQ on nimittänyt Minna Lindholmin HiQ:n Suomen toimitusjohtajaksi vauhdittamaan yhtiön kasvua. Lindholmilla on alan tuntemusta sekä vankka kokemus kaupallisesta johtamisesta. Hän on toiminut johtotehtävissä eri teknologiayrityksissä, viimeksi Googlella. 

HiQ on viime aikoina laajentanut Suomen liiketoimintaansa ostamalla digitaalisen kaupankäynnin konsultointiyritys Lamian sekä Ambientian julkisen liiketoiminnan yksikön. Kauppojen myötä HiQ on kasvattanut merkittävästi liiketoimintaansa Suomessa ja laajentanut läsnäoloaan koko maassa. HiQ:lla on tällä hetkellä Suomessa noin 280 työntekijää ja toimistot Helsingissä, Hämeenlinnassa, Joensuussa, Kuopiossa, Tampereella sekä Turussa.

”HiQ kasvaa kansainvälisesti, ja Suomen markkinat ovat tässä avainasemassa. Minna Lindholmin vahvan kokemuksen myötä meillä on entistä paremmat mahdollisuudet hyödyntää kaikki Suomen markkinoiden potentiaali ja nousta johtavaksi IT- ja teknologiakonsultointikumppaniksi asiakkaille, jotka pyrkivät luomaan tulevaisuutta digitaalisten ratkaisujen avulla”, sanoo HiQ Internationalin toimitusjohtaja Samuel Skott.

Minna Lindholm on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja eMBA. Hän siirtyy HiQ:n palvelukseen Googlelta, jossa hän on työskennellyt neljä vuotta Google Cloud Global Salesissa. Google-kokemuksensa lisäksi Lindholm tuo mukanaan laajaa toimialatuntemusta. Hän on kasvattanut menestyksellä liiketoimintaa muun muassa Nordcloudissa, Fujitsussa, Nokiassa ja Tiedossa.

”On kunnia päästä mukaan tähän upeaan yritykseen ja johtamaan HiQ:n kasvua Suomessa. HiQ on täynnä lahjakkaita osaajia. Yhdessä työskentelemme sen eteen, että niin nykyiset kuin tulevatkin asiakkaamme saavat meiltä dataa, analytiikkaa ja generatiivista tekoälyä hyödyntäviä innovatiivisia ratkaisuja oman liiketoimintansa kasvattamiseen”, Minna Lindholm sanoo.

Minna Lindholm seuraa tehtävässään Janne Ahosta, joka on johtanut HiQ:n Suomen liiketoimintaa vuoden 2023 alusta lähtien. HiQ kiittää Jannea hyvästä yhteistyöstä ja johtamisesta.

Minna Lindholm aloittaa tehtävässään 27. kesäkuuta. Tehtävässään Minna Lindholm on myös osa HiQ Groupin johtoryhmää.

Lisätietoja antaa:

Saila Marin, Marketing Lead, HiQ Oy, puh. +358 40 614 9030, email etunimi.sukunimi@hiq.fi