Pauliina Nikolasta HiQ Finlandin ja Lamian Head of Customer Experience

Pauliina Nikola on valittu vastaamaan HiQ Finlandin ja Lamian asiakaskokemuksen kehittämisestä 13.1.2023 alkaen.

Uudella roolilla vahvistetaan asiakasymmärryksen merkitystä läpi organisaation ja tuodaan arvot entistä kiinteämmin osaksi liiketoiminnan kehitystä.  

“On upeaa, että voimme Pauliinan osaamisen ja innostuneisuuden kautta varmistaa, että organisaatiomme jokainen osa ymmärtää asiakkaidemme tarpeet. Haluamme aidosti kuunnella asiakkaitamme ja sitoutua vastaamaan heidän odotuksiinsa. Näin voimme kehittää omaa tekemistämme ja tuottaa entistä enemmän arvoa yhteistyöhön”, kertoo Janne Ahonen, HiQ Finlandin ja Lamian toimitusjohtaja.

Nikolalla on monipuolinen osaaminen asiakastyöstä, markkinoinnista, myynnistä ja liiketoiminnan kehityksestä. Hänen viimeisin työtehtävänsä on Lamian Head of Marketing and Customer Experience. Uudessa roolissaan Nikola pääsee osaltaan vahvistamaan HiQ Finlandin ja Lamian asemaa näkemyksellisenä teknologiayhtiönä. HiQ Finlandin ja Lamian yhdistymisen myötä yritykset voivat tarjota nykyisille ja uusille asiakkaille poikkeuksellisen laajan palveluvalikoiman, joka erottuu muun muassa vahvoilla design-kyvykkyyksillä sekä asiakaslähtöisellä kumppanuusajattelulla.

“Asiakkaat haluavat näkemyksellisen ja luotettavan kumppanin, joka auttaa tekemään oikeita valintoja ja priorisoimaan. Yksi asiakaskokemuksen tärkein elementti on asiakasymmärrys. Voidaksemme lunastaa lupauksemme ja ylittää asiakasodotukset tulee meidän ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan ja tarpeen lisäksi, millaista arvoa tuotamme ja millaista arvoa voisimme tuottaa kaikissa niissä paikoissa, joissa kohtaamme asiakkaan. Asiakaskokemus on meidän kaikkien työntekijöiden vastuulla”, Nikola sanoo.

HiQ Finland ja Lamia tuovat muotoiluajattelua asiakasorganisaatioihinsa ja haluavat keskittyä siihen myös sisäisesti. Arvojen konkretisoituminen palveluiden tuottamisessa tunnistetaan pohjana asiakastyytyväisyyden ja -pysyvyyden vahvistamiselle sekä uusien asiakassuhteiden luomiselle.

“Kuuntelemalla asiakasta ja kehittämällä liiketoimintaa sen mukaisesti pystymme myös paremmin elämään todeksi arvojamme. Lopputuloksena sekä asiakkaamme että työntekijämme voivat paremmin ja nauttivat enemmän työstään”, Nikola sanoo.

Lisätietoja antaa:

  • Janne Ahonen, toimitusjohtaja, HiQ Finland & Lamia

  • Puhelin: +358 40 772 5793

  • Sähköposti: janne.ahonen@hiq.fi

Kysy lisää

Janne Ahonen
Managing Directorjanne.ahonen@hiq.fi+358 40 7725 793