Sven Ivar Mørchista HiQ:n uusi toimitusjohtaja

Lars Stugemo astuu sivuun 20-vuotisen toimitusjohtajauransa jälkeen. Uudeksi HiQ Internationalin toimitusjohtajaksi on valittu norjalainen Sven Ivar Mørch

HiQ:n uusi toimitusjohtaja

Sven Ivar Mørchista HiQ:n uusi toimitusjohtaja

HiQ International julkaisi tänään tiedon Sven Ivar Mørchin nimeämisestä HiQ:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Sven Ivar Mørch korvaa Lars Stugemon 1. joulukuuta alkaen. Lars Stugemo jättää yrityksen 25 menestyksekkään vuoden jälkeen, joista viimeiset 20 vuotta hän on toiminut konsernin toimitusjohtajana.

“On todella jännittävää olla osa HiQ:ta, jonka kompetenssista ja kulttuurista olen jo pitkään ollut vaikuttunut. Lyhyesti sanottuna – Olemme Pohjoismaiden rokkistaroja konsultointimarkkinassa. On kunnia vastaanottaa mahdollisuus toimitusjohtajana ja johdattaa HiQ:ta yrityksen seuraavalla etapilla”, sanoo Sven Ivar Mørch.

HiQ:n uusi toimitusjohtaja ja presidentti.
HiQ:n uusi toimitusjohtaja ja presidentti.

Sven Ivar Mørch on IT-alan yrittäjä, jolla on laaja-alainen kokemus konsulttiyritysten johtamisesta ja kehittämisestä. Hän on entinen Norjan toimintojen johtaja ja konsulttiyritys Acandon varatoimitusjohtaja, takanaan hänellä on pitkä tausta teknologian ja IT:n parista Norjassa. Sven Ivar on Norjan kansalainen ja asuu Oslon ulkopuolella. Hän on syntynyt 1967 ja on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

“Sven Ivar Mørchista HiQ saa toimitusjohtajan, jolla on valtavasti tietoa markkinasta ja intohimo teknologiaa kohtaan. Olen todella vaikuttunut työstä, jonka koko tiimi on tehnyt Lars Stugemon johdolla. Larsin sitoutuneisuus yritykseen ja sen asiakkaisiin on auttanut HiQ:ta saavuttamaan aseman markkinajohtajana. Minulla on suuri luottamus Sven Ivarin kykyihin edelleen kehittää tätä menestyksekästä asemaa, jonka HiQ on vakiinnuttanut viimeisten 25 vuoden aikana”, sanoo Thomas Hofvenstam, HiQ:n hallituksen johtaja.

Sven Ivar ottaa haltuunsa toimitusjohtajan tehtävät 1. joulukuuta tänä vuonna. Lars Stugemo joka on toiminut tehtävässään vuodesta 2001, jättää operatiivisen roolinsa ja jatkaa neuvonantajana HiQ:n johdossa ja hallituksessa. ”Olen äärimmäisen ylpeä, että olen saanut etuoikeuden olla kehittämässä HiQ:ta kourallisesta ihmisiä vuonna 1995, tämänpäiväiseen 1500 työntekijään Pohjoismaissa, Puolassa ja Venäjällä. Listautuneena yrityksenä 85 kvarterilla 86:sta kannattavuutemme oli todella hyvä. Nyt HiQ:n siirtyessä seuraavaan jännittävään vaiheeseen uuden omistajansa Tritonin kanssa, tuntuu luonnolliselta askeleelta ojentaa kypärä eteenpäin. Odotan kovasti Sven Ivarin ja HiQ:n tukemista neuvonantajan roolissa toimitusjohtajan sijaan. Täyttä vauhtia eteenpäin HiQ!”, sanoo Lars Stugemo.