Teemu Nymander luotsaamaan HiQ Finlandin myyntiä strategisempaan suuntaan

Teemu Nymander, HiQ Finlandin Vice President, Sales, aloitti huhtikuussa uudessa roolissaan. Nimitys tukee yrityksen matkaa entistä kilpailukykyisemmäksi toimijaksi.

“Olen tuntenut Teemun yli 20 vuotta ja nähnyt hänen poikkeuksellisen kykynsä luoda uusia asiakassuhteita ja kasvua useiden eri toimialojen yritysten kanssa. HiQ:n muutosmatka entistä kilpailukykyisemmäksi toimijaksi vaatii Teemun kaltaisia pragmaattisia ammattilaisia, jonka vuoksi olen erittäin tyytyväinen saadessani toivottaa hänet osaksi tiimiämme”, kertoo Janne Ahonen, HiQ:n Suomen toimitusjohtaja.

Teknillisestä korkeakoulusta valmistunut Nymander rakensi 22-vuotisen uran Accenturella, minkä jälkeen hän työskenteli EY:llä ja TietoEVRY:llä. Hän on johtanut myyntiä muun muassa terveydenhuollossa, julkisella sektorilla sekä metalli-, kemian-, öljy-, sähkö- ja elektroniikkateollisuudessa. Nymanderin vahvuutena on monipuolisen toimiala- ja teknologiaosaamisen ohella vahva ymmärrys siitä, miten yritysten strategiset tavoitteet saadaan saavutettua hyödyntämällä oikealla tavalla olemassa olevia teknologioita.

“Ratkaisuliiketoiminnassa kaikki lähtee siitä, että ymmärretään asiakasyrityksen tavoitteita, ja millaisia prosessi- ja teknologiamuutoksia niihin pääsemisessä tarvitaan. On sitten asiakkaan päätös, mitä he haluavat tehdä itse, missä käyttää kumppaneita ja missä meillä on parhaat mahdollisuudet auttaa heitä. Uudessa asiakasstrategiassamme keskitymme entistä enemmän tiettyihin toimialoihin ja asiakassegmentteihin sekä pyrimme rakentamaan pitkiä asiakassuhteita, joissa fokus on jatkuvan lisäarvon tuottamisessa”, kertoo Nymander.

Nymander näkee HiQ:n yrityksenä, jolla on erinomainen maine hyvästä toimituskyvystään. Omassa roolissaan hän saa olla lähellä päätöksentekoa ja ammentaa osaamistaan sekä HiQ:n strategiaan että asiakasyritysten digitaalisiin hankkeisiin.

“On upeaa olla mukana kasvattamassa yritystä, jolla on vahva toimituskyky ja potentiaalia kasvaa sekä nykyisillä, että uusilla toimialoilla. HiQ:lla tehdään projekteja keskimääräistä järkevämmin ja fokusoidummin. Monimutkaisetkin hankkeet kääntyvät yksinkertaisiksi kokonaisuuksiksi, jotka näyttäytyvät loppuasiakkaille innovatiivisina käyttöliittyminä. Vahva design-osaaminen ja aito halu ja kyky luoda innostavia, helppokäyttöisiä käyttöliittymiä on vahvuus jolla HiQ erottautuu useista muista toimijoista.”

Lisätietoja:

Janne Ahonen, Managing Director, HiQ Finland

Puhelin: 040 772 5793

Sähköposti: etunimi.sukunimi@hiq.fi