Whitepaper: How to assess the performance of your composable architecture

Pysyäkseen mukana kiihtyvässä vauhdissa digitaaliset tiimit ovat siirtymässä monoliittisista ratkaisuista kohti "composable architecture" -ratkaisuja.

Tervetuloa digitaalisuuden aikakaudelle, jossa verkkokauppa on tärkein shoppailumuoto, virtuaalitodellisuus valtavirtaistuu ja brändit jakavat yhä enemmän yksilöllistä sisältöä, joka kehittyy asiakastoiveiden ja -tarpeiden mukaan. Kokemuksellinen asiakasvuorovaikutus pakottaa brändit jatkuvaan mukautumiseen ja nopeaan reagointiin. Tämä taas asettaa uusia vaatimuksia käytössäoleville teknologioille.

Pysyäkseen mukana kiihtyvässä vauhdissa monet toimijat ovat siirtymässä monoliittisista ratkaisuista niin kutsuttuihin "composable architecture" -järjestelmiin, joissa hyödynnetään joustavasti esimerkiksi mikropalveluita. Composable architecturen modulaariset ominaisuudet mahdollistavat parempien, nopeampien ja loputtomasti skaalautuvien digitaalisten ratkaisujen rakentamisen. Kysymys kuuluukin, miten näiden strategioiden ja teknologioiden arvo voidaan todentaa, helposti dokumentoitavalla ja ymmärrettävällä tavalla?

Yhdessä sisaryhtiömme, verkkokauppoja rakentavan Lamian sekä sisältöalusta Contentfulin esittämässä valkoisessa kirjassa käsittelemme viisi arvopilaria, jotka osoittavat composable architecturen suorituskyvyn. Lisäksi läpikäymme esimerkkejä KPI:stä ja liiketoiminnan tuloksista, joilla arvoa voidaan todentaa.

Lataa englanninkielinen whitepaper "How to assess the performance of your composable architecture" itsellesi täältä.

Yhteys

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä