HiQ

S-Pankki integroi FRENDS:llä

S-Pankki teki Integraatiot, prosessiautomaatiot ja APIt FRENDS:llä kustannusten ollessa kolmannes aiempaan ratkaisuun verrattuna.

S-Pankki mahdollistaa digitalisaation ja automaation FRENDS-integraatioalustalla

S-Pankki on nopeasti kasvava pankki, joka palvelee noin 3 miljoonaa asiakasta. S-Pankki on kasvanut varsinkin mobiilipankkinsa kautta: S-Pankin mobiiliapplikaatio on ainoa suomalainen applikaatio, joka yhdistää pankin ja jälleenmyyjän toisiinsa.

S-Mobiili ranteessa
S-Mobiili ranteessa
S-Mobiili ranteessa
S-Mobiili ranteessa

S-Pankin integraatioissa haaste oli vanhahtava ja epästabiili integraatioalusta. S-pankki halusi uuden, integraatiokehittäjän näkökulmasta tehdyn integraatioalustan ja valitsi FRENDS:n. S-Pankin omat DevOps-tiimit käyttävät FRENDS-integraatioalustaa ketterien minipalveluiden ja prosessiautomaatioiden toteuttamiseen.

69%

Vähemmän virheitä

99%

Lisääntynyt läpinäkyvyys

67%

Pienemmin kuluin

Asiakkaan ympäristö on vakaampi kuin ennen kolmanneksella aiemmista kustannuksista. Samalla ratkaisujen laatutaso on noussut. Laajan verkkokatkon yhteydessä FRENDS:llä julkaisut palvelut jatkoivat toimintaansa - jopa ilman yhteyttää FRENDS:n ytimeen. Yhteyksien palatessa FRENDS jatkoi toimintaansa ilman palvelukatkoja.

FRENDS-integraatioalustassa yhdistyvät tekninen luotettavuus sekä ketteryys ja joustavuus, joka mahdollistaa vastamaamisen nopeasti muuttuviin liiketoimintatarpeisiin.

Jan Kortesalo
CIO

HiQ Finland on toteuttanut myös S-Mobiilin sekä on mukana toteuttamassa yhdessä S-Pankin omien kehittäjien kanssa FRENDS -integraatioita.

Lisää

Tästä projektista

Antti Toivanen
Integraatiopalvelut & RPAantti.toivanen@hiq.fi+358 40 715 1935