Digitaaliset asiointipalvelut

Luomme älykkäitä palveluita ja upean näköisiä ratkaisuja, jotka mahdollistavat uudenlaisia liiketoimintamalleja ja lisäävät myyntiä.

Yksi tiennäyttäjistä

HiQ on johtava vaativien ja älykkäiden verkkopalveluiden toimittaja. Luomme tyylikkäitä ja käteviä ratkaisuja, jotka:

  • Avaavat uusia palveluliiketoiminnan mahdollisuuksia

  • Tarjoavat henkilökohtaisempaa palvelua ja käyttökokemusta digitaalisissa kanavissa

  • Luovat proaktiivisia ja älykkäitä myyntimahdollisuuksia

  • Lisäävät tehokkuutta prosesseihin

Verkkopalvelut muodostavat tänä päivänä digitaalisten kokemusten alustan. Se mahdollistaa upean viestinnällisen verkkopalvelun, modernit verkkokaupat, mobiilisovellukset, ylivertaisen kokemuksen verkossa sekä uudet kokemukset mm. laajennetussa todellisuudessa (AR) sekä virtuaalitodellisuudessa (VR).

Uutta arvoa

Me HiQ:ssa sparraamme asiakasta projektin alussa liiketoimintakulmasta. Yhdistämme yhdessä parhaat ideat palvelun kehittämiseksi. Tunnistamme liiketoiminnan vaatimukset sekä muodostamme niistä mitattavat tavoitteet.

Rakennamme yhteisen näkemyksen järjestelmän tärkeimmistä toiminnoista ja priorisoimme työt.

Varmistamme, että tarvittaessa palvelun dataa voidaan hyödyntää rajapintojen ja mikropalveluiden avulla joustavasti sekä huomioimme EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR).

Experience design

HiQ:n kokenut design ja käyttäjäkokemus -tiimi varmistaa ratkaisun erinomaisen käyttökokemuksen sekä asiakkaiden että sisäisten käyttäjien osalta kaikkiin kanaviin – mobiililaitteet ja selaimet.

Design-vaiheessa innovoimme myös uusia tapoja palvella kumppaneita ja asiakkaita, tuoda koneälyä palveluun sekä hyödyntää dataa monipuolisesti.

Toteutus

Ratkaisu toteutetaan moderneilla ja tehokkailla web-työkaluilla hyödyntäen mikropalveluarkkitehtuuria – vastaamaan myös tulevaisuuden tarpeita. Toimituksessa suosimme pilvialustoja esim. Microsoft Azure ja Amazon Web Services. Ne tarjoavat erittäin joustavat ja luotettavat ympäristöt kustannustehokkaasti. Sisällöntuotantoon voimme tarvittaessa hyödyntää esim. ketterää pilvipohjaista Contentful-sisällönhallintajärjestelmää (CMS) tai toteuttaa sovellus EPiServer-sisällönhallintajärjestelmän päälle. Me emme rakenna teknologiavalinnoillamme ja ratkaisuillamme toimittajalukkoa, vaan toteutamme palvelut alan parhaimpien käytäntöjen mukaisesti. Olemme asiakkaillemme myös luotettava ylläpito- ja tukikumppani.

Hyödynämme ratkaisuissamme myös markkinoiden monipuolisinta integraatioalustaa FRENDSiä.

Jatkuva palvelu

Projektivaiheen jälkeen meille on tärkeintä yhdessä varmistaa, että uudistettu palvelu saavuttaa sen liiketoiminnan tavoitteet. Ylläpidämme ja tuemme ratkaisua SaaS-pilvipalveluna siten että asiakas voi keskittyä liiketoimintaansa 100%. Tarjoamme ketterän DEVOPS-tiimin tukemaan ja jatkokehittämään ratkaisua tai tarvittaessa tukipalvelun toimistoajoista aina 24/7 tukeen asti.

Me saamme asioita aikaiseksi ja toimitamme liiketoiminnalle mitattavia tuloksia.

Caset

Lisää referenssejä

Integraatioalusta
Integraatioalustasta Kelan digisokkeli
Kela
Kela sai HiQ:sta tarvitun “digitoimiston”
Valtori
Valtori luottaa Cloudflareen
Helsingin Kaupunki
Verkkokauppa-alusta Helsingin kaupungille
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Jonas Pomoell
AI Lead Consultantjonas.pomoell@hiq.fi+358 45 6700 620