Tehdään tulevaisuudesta meidän näköisemme

Me HiQ:lla rakennamme tulevaisuuden digitaalista maailmaa teknologian ja taitavien osaajien avulla. Hyppää mukaan ja tehdään maailmasta yhdessä meidän näköisemme.

Keitä olemme?

Omistautumista ja intohimoa muuttaa maailmaa. Rohkeutta tavoitella tuntematonta. Ihmisiä, joihin voit luottaa, jotka tekevät parhaansa ja pitävät puoliasi.

Tätä kaikkea on HiQ.

Me HiQ:lla rakennamme maailmasta mutkattomampaa paikkaa teknologian ja taitavien osaajien avulla. Suhtaudumme työhömme suurella intohimolla ja teemme asiakkaillemme toteutuksia, jotka mullistavat markkinoita. Emme koskaan pysähdy paikallemme, vaan pyrimme jatkuvasti kehittymään ja haastamaan itseämme, jotta olisimme tulevaisuudessa entistäkin parempia. Missionamme on luoda parempia ratkaisuja. Ratkaisuja, jotka yksinkertaisesti tekevät elämästä parempaa.

Vaikka tavoitteemme ovat korkealla, on työilmapiirimme rento ja organisaatiomme matala. Meillä töitä tehdään hyvällä asenteella, hauskanpitoa unohtamatta. Erityisen ylpeitä olemme yhteishengestämme. HiQ on täynnä toinen toistaan mahtavampia tyyppejä, ja vietämmekin paljon aikaa yhdessä myös työpaikan ulkopuolella.

Miksi HiQ?

Ihmiset ja heidän luomansa kulttuuri ovat tärkein voimavaramme. Siksi panostammekin henkilöstöömme samalla intohimolla kuin asiakkaisiimme. Meillä pääset vaikuttamaan oman roolisi sisältöön,ja kannustammekin tuomaan rohkeasti esille omia tavoitteita, jotta voimme rakentaa urastasi juuri sinun näköisesi. Annamme sinulle myös vapauden vaikuttaa milloin ja missä työskentelet, sillä me luotamme kykyysi hoitaa työsi ajasta ja paikasta riippumatta. Meille tärkeintä on, että töihin on kiva tulla. Myös maanantaisin.

Oletko sinä seuraava hiqlainen?  Innostutko ongelmanratkaisusta ja visuaalisten ratkaisujen luomisesta? Meiltä löytyy mielenkiintoisia haasteita Frond End -kehityksen parista.

Kiinnostavatko kokonaisvaltaiset ohjelmistoratkaisut ja haasteet yhteiskunnallisesti merkittävien palveluiden parissa? Tsekkaa Full Stack Developerin paikka.

Sykkiikö sydämmesi mobiilikehitykselle? Etsimme joukkoomme osaajia mielenkiintoisten mobiilihaasteiden pariin.  

Oletko kenties jo kentällä harjaantunut Azure, AWS tai GCP -osaaja? Tarjoamme monia mielenkiintoisia tehtäviä pilviteknologioiden ympärillä.  

Kiinnostaako integraatiot, API-rajapinnat ja Azuren teknologiat kuten Machine Learning ja Data Factory? Tule integraatiokehittäjäksi oman tuotteemme low-code, hybridi-integraatioalusta Frendsin pariin. 

Oletko jo kokenut integraattori, jolle integraatioarkkitehtuurien suunnittelu on suorastaan intohimo? Tule integraatioarkkitehdiksi Frendsin pariin! 

Kiinnostaako työ sisäisen tuotekehityksen parissa? Tule Frends-integraatioalustan tuotekehitystiimiin. Rooleja löytyy niin kehittäjille, arkkitehdeille, designerille kuin projektipäälliköllekin.

Onko sinulla kokemusta projektien onnistuneesta läpiviennistä ja myynnin tuesta? Työskenteletkö mielelläsi niin loppuasiakkaan kuin projektinjohdonkin kanssa?Jos vastasit kyllä, saatat olla meidän seuraava Lead Developer.  

Oletko projektinhallinnan ammattilainen rautaisella teknologiaosaamisella?Tule meille Tekniseksi Projektipäälliköksi tai Scrum Masteriksi. 

Liity joukkoon ja tehdään tulevaisuudesta meidän näköisemme. 

Katso kaikki avoimet työpaikat urasivultamme!