Palvelumuotoilu

Hyvä palvelukokemus edellyttää tarkoituksenmukaisuutta, toimivuutta ja helppokäyttöisyyttä. Kokemuksen kruunaa ripaus digitaalista taikaa.

Parempia digitaalisia palveluita

Mikäli haluat parantaa asiakasymmärrystäsi ja rakentaa parempia, houkuttelevampia ja käyttäjäystävällisempiä tuotteita ja palveluita, olet tullut oikeaan kolkkaan internetiä. Tarjoamme liiketoiminta- ja palvelumuotoilua erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Lähellä sydäntämme ovat erityisesti digitaaliset tuotteet, kokemukset ja palvelut sekä niiden kehitys.

Olemme palvelu- ja liiketoimintamuotoilun syväasiantuntijoita, etenkin, kun liikutaan digitaalisissa ympäristöissä. Kun tarvitset laaja-alaista osaamista asiakasymmärryksen syventämiseksi ja liiketoimintasi vauhdittamiseksi, voit luottaa meihin. Taitomme eivät rajoitu pelkkään muotoiluun, vaan meiltä löytyy osaamista ja ymmärrystä myös teknologioista, mikä tarkoittaa, että voimme toteuttaa unelmasi (ainakin sellaiset, jotka sopivat budjettiisi ja strategiaasi).

Asiantuntemuksemme avulla voimme auttaa sinua luomaan asiakaspolkuja, palvelusuunnitelmia ja asiakaspersoonia. Voimme myös auttaa sinua priorisoimaan ja seuraamaan keskeisiä KPI-mittareita, kiteyttämään ja kirkastamaan sisäiset tavoitteet ja kehittämään toimintasuunnitelmia tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Liiketoiminta- ja palvelumuotoiluasiantuntijamme tarjoavat työkalut monentyyppiseen kehitystyöhön. Mikäli kaipaat asiantuntija-apua kokonaisvaltaiseen kehitykseen aina käytännöstä toteutukseen, asiakasymmärryksen rakentamiseen, liiketoimintalähtöiseen strategiseen ajatteluun sekä fasilitointiin, ota yhteyttä.

Lue lisää palveluistamme:

Lue

Referenssejä

Whitepaper
Whitepaper: Yhtenäinen palvelukehitys verkon ja kivijalan välillä
Palvelumuotoilu
Mitä palvelumuotoilu on – ja mitä se ei ainakaan ole?
Integraatioalusta
Integraatioalustasta Kelan digisokkeli
Kela
Kela sai HiQ:sta tarvitun “digitoimiston”
Yhteys

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä