Innovaatiot ja digitaaliset kokemukset

Rakennamme erinomaisia digitaalisia brändikokemuksia ja innovaatioita yhdistämällä käyttöliittymäsuunnittelun, 3D- ja VR/AR-kokemukset.  

Ideasta innovaatioon

Olemme tottuneet ajattelemaan laatikon ulkopuolelta ja auttamaan asiakkaitamme toteuttamaan villeimmät ideansa interaktiivisista installaatioista, pelikokemuksista, älykkäistä tiloista ja tilaelämyksistä. Mikä parasta, emme ole pelkästään suunnittelijoita ja visionäärejä – olemme myös teknisiä rakentajia ja kehittäjiä. Syvän teknologisen ymmärryksemme ansiosta emme vain ylitä asiakasodotuksia herkullisella designilla, vaan ymmärrämme, mikä on teknisesti mahdollista ja kannattavaa.

Elisa Oyj: n Feel the Game -projekti
Elisa Oyj: n Feel the Game -projekti

Elisa Oyj:n Feel the Game -projektia varten loimme järjestelmän, jonka avulla yleisö pystyi seuraamaan jalkapalloilijan tunnetiloja tärkeän ottelun aikana - mitattuna aivoskannerilla pelin aikana, reaaliajassa.

Laaja osaamisemme, tietotaito designista, liiketoimintaymmärrys ja monipuoliset palvelualueemme tekevät meistä erinomaisen suunnittelukumppanin, kun etsit toteutuskumppania täysin uudelle innovaatiolle. Voimme auttaa sinua koko prosessin ajan aina prototyyppien luomisesta proof-of-concepiin ja ideoinnista lopputoteutukseen.

Referenssimme puhuvat puolestaan. Meillä on vuosien kokemus palkitusta designista. Kokeellisessa suunnitteluprosessissamme luomme usein jotain "ensimmäistä kertaa" ja tarjoamme ainutlaatuisia, odottamattomia kokemuksia. Meidän kanssamme pystyt tarjoamaan aitoja elämyksiä asiakkaillesi, ja saat heidät palaamaan luoksesi yhä uudelleen.

Lue lisää palveluistamme:

Lue lisää

Referenssejä

St1
Uudistettu B2C-mobiilisovellus St1:lle
Visit Levi
Digitaalisen ekosysteemin modernisointi
Hiab
Etähallittavat älykkäät nostolaitteet
Metsä Group
Nemus Futurum - täysin uudenlainen älytila
Yhteys

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä