Analytiikkapalvelut

Johda tiedolla, panosta analytiikkaan. Voit automatisoida turhat manuaaliset tehtävät ja saada parempilaatuista dataa päätöksenteon tueksi.

Analytiikka on tiedolla johtamisen väline, sovellusalueina mm. talouden seuranta, operatiiviset prosessit, myynti ja markkinointi. Liiketoiminta voi tehdä informoituja päätöksiä vain laadukkaan, oikea-aikaisen ja rakenteisen datan avulla. Autamme päätöksenteon integroitumista suoraan käytettävissä olevaan dataan.

Datalähtöisen analytiikan lisäksi teknologia mahdollistaa myös jatkuvan liiketoimintaprosessin mallintamisen suoraan työasemilta käsin. Meiltä saat liiketoimintasi tueksi jatkuvat analytiikkapalvelut ja -ratkaisut sisältäen raportoinnin, automaatiot ja tiedonhallinnan.

Miksi panostaa analytiikkapalveluihin?

  • Vähemmän käsityötä – jokainen tiedonhaku on automaattinen

  • Parempi datan laatu – jokainen data harmonisoituu automaattisesti

  • Pienitöinen hanke verrattuna master-data hankkeisiin – vain tarpeellinen data haetaan järjestelmistä

HiQ:n oma Automation Done Right -konsepti on kehitetty tukemaan liiketoimintaa ja IT:tä. Mallin avulla säästytään aikaa vieviltä työpajoilta ja kytkemme automaattisen seurannan liiketoiminnan prosesseihin. Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa kohteet, joissa älykkään automaation ratkaisut tuottavat eniten lisäarvoa ja tuemme samalla IT:tä tuottamaan kuhunkin tarpeeseen parhaiten soveltuvat ratkaisut. Lue myös muista palveluistamme:

Haluatko kuulla lisää analytiikan mahdollisuuksista? Ota yhteyttä ja sovitaan keskusteluaika!

Lue lisää

Referenssit

Integraatioalusta
Integraatioalustasta Kelan digisokkeli
Varma
HiQ uudistaa Varman Asiointi-palveluita
Cross Wrap
Askelmerkit konenäön käyttöönottoon
Hiab
Varmuutta myyntiin tarjoustyökalulla