Low-code

Tarjoamme monipuoliset low-code-ratkaisut datan syöttämiseen, katselmointiin ja analysointiin osana hyperautomaatioprosessia.

Low-code -kehittämisellä tarkoitetaan teknologiaa, jonka avulla yritykset voivat nopeuttaa ja helpottaa sovellusten kehittämistä hyödyntämällä visuaalisia työkaluja ja rajapintoja pelkän koodaamisen sijaan. Low-coden ansiosta kehityskustannukset pysyvät usein pienempinä, toimitusajat nopeampina ja koodin ylläpito helpottuu ja nopeutuu. Yleinen low-coden eduista on, että laajempi joukko ihmisiä voi osallistua palvelun tai sovelluksen kehittämiseen – ei vain ne, joilla on koodaustaitoja.

Tarjoamme monipuoliset low-code-ratkaisut datan syöttämiseen, katselmointiin ja analysointiin osana hyperautomaatioprosessia. Tarjoamme valmiit komponentit ja joustavan hinnoittelun lähes jokaiseen kuviteltavissa olevaan tarpeeseen. Low-code-ratkaisut ovat usein monipuolisempia ratkaisuja kuin pelkkä RPA tai integraatiot.

Low-code sopii erityisesti sellaisille liiketoimintayksiköille, jotka kehittävät prosessejaan itsenäisesti, sekä kiireellisiin projekteihin, joissa on tiukkaan rajattu budjetti. Se on usein myös hyvä valinta sisäisten prosessien kehittämiseen.

HiQ:n oma Automation Done Right -konsepti on kehitetty tukemaan liiketoimintaa ja IT:tä. Mallin avulla säästytään aikaa vieviltä työpajoilta ja kytkemme automaattisen seurannan liiketoiminnan prosesseihin. Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa kohteet, joissa älykkään automaation ratkaisut tuottavat eniten lisäarvoa ja tuemme samalla IT:tä tuottamaan kuhunkin tarpeeseen parhaiten soveltuvat ratkaisut.

Tutustu palveluihimme:

Haluatko kuulla lisää low-coden mahdollisuuksista? Ota yhteyttä ja sovitaan keskusteluaika!

Lue lisää

Referenssit

Integraatioalusta
Integraatioalustasta Kelan digisokkeli
Varma
HiQ uudistaa Varman Asiointi-palveluita
Cross Wrap
Askelmerkit konenäön käyttöönottoon
Hiab
Varmuutta myyntiin tarjoustyökalulla
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Jani Laitasalo Kekkonen
VP, Operationsjani.laitasalo.kekkonen@hiq.fi+358 400 612 644