Low-code

Tarjoamme monipuoliset low-code-ratkaisut datan syöttämiseen, katselmointiin ja analysointiin osana hyperautomaatioprosessia.

Low-code -kehittämisellä tarkoitetaan teknologiaa, jonka avulla yritykset voivat nopeuttaa ja helpottaa sovellusten kehittämistä hyödyntämällä visuaalisia työkaluja ja rajapintoja pelkän koodaamisen sijaan. Low-coden ansiosta kehityskustannukset pysyvät usein pienempinä, toimitusajat nopeampina ja koodin ylläpito helpottuu ja nopeutuu. Yleinen low-coden eduista on, että laajempi joukko ihmisiä voi osallistua palvelun tai sovelluksen kehittämiseen – ei vain ne, joilla on koodaustaitoja.

Tarjoamme monipuoliset low-code-ratkaisut datan syöttämiseen, katselmointiin ja analysointiin osana hyperautomaatioprosessia. Tarjoamme valmiit komponentit ja joustavan hinnoittelun lähes jokaiseen kuviteltavissa olevaan tarpeeseen. Low-code-ratkaisut ovat usein monipuolisempia ratkaisuja kuin pelkkä RPA tai integraatiot.

Low-code sopii erityisesti sellaisille liiketoimintayksiköille, jotka kehittävät prosessejaan itsenäisesti, sekä kiireellisiin projekteihin, joissa on tiukkaan rajattu budjetti. Se on usein myös hyvä valinta sisäisten prosessien kehittämiseen.

HiQ:n oma Automation Done Right -konsepti on kehitetty tukemaan liiketoimintaa ja IT:tä. Mallin avulla säästytään aikaa vieviltä työpajoilta ja kytkemme automaattisen seurannan liiketoiminnan prosesseihin. Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa kohteet, joissa älykkään automaation ratkaisut tuottavat eniten lisäarvoa ja tuemme samalla IT:tä tuottamaan kuhunkin tarpeeseen parhaiten soveltuvat ratkaisut.

Tutustu palveluihimme:

Haluatko kuulla lisää low-coden mahdollisuuksista? Ota yhteyttä ja sovitaan keskusteluaika!

Lue lisää

Referenssit

Cross Wrap
Askelmerkit konenäön käyttöönottoon
Hiab
Varmuutta myyntiin tarjoustyökalulla
Elinkeinoelämän keskusliitto
Tiedonkeruun automaatio
Visit Levi
Digitaalisen ekosysteemin modernisointi
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Jani Laitasalo Kekkonen
VP, Operationsjani.laitasalo.kekkonen@hiq.fi+358 400 612 644